2 oktober 2010

Nu ska det sias..


Jag och Saida..

Tar mig den stora friheten att avslöja hur dagens omgångar i Hockey-allsvenskan kommer att sluta. För dig som vill vänta med denna vetskap är det bara att sluta läsa här. För er andra som av olika anledningar inte har tålamod att invänta eftermiddagens resultat kommer här facit:


Bofors - Örebro: 5- 2
En klar hemmaseger till Bossefors. Ut på isen kommer ett taggat hemmalag som redan under de första bytena kör över domaren, Örebros målvakt(2ggr)samt trash-talkar Conny Strömberg till ett matchstraff. Örebros tränare Peter Andersson får panik, tar en snabb timeout, och försvinner därefter av någon oförklarlig anledning in i omklädningsrummet för resten av matchen. På den efterföljande presskonferensen  förklarar P. Andersson sitt frånfälle med att han smakat  ur en "konstig behållare" han hittat i C. Strömbergs träningsväska. Konsekvensen av detta blev en omedelbar rännskita som var ohejdbar! En viss doft av "finkel" omger den gode Peter vid den efterföljande presskonferensen...


Tingsryd - Malmö: 4-3
Minnet av den förödande hemmaförlusten då MIF skickade ned Tingsryd från dåvarande division ett till tvåan sitter som ett djupt sår i  den småländska ishockeysjälen. Nu äntligen är laget redo för revansch. Segersäkra skåningar kommer efter denna match än en gång ropa på Percys Plånbok med höga stämmor. De vill se ett nytt lag med, mer stjärnor, bara juniorer, längre målvakter, snabbare backare, större puckar, fler danskar samt Percy Nilegård som ny tränare..



Sundsvall - Leksand 3 - 2
Ännu en bedrövelsens dag för alla framgångstörstande Leksandsfans. De har redan inkasserat tre poäng och ser fram mot nästa match. Ack så ont det kommer göra. Laget har självklart inte återhämtat sig efter förlusten hemma mot "skräplaget" Västerås IK. Den smällen sitter kvar lika elakartat som ett nikotinplåster på pungen. Omöjligt att få bort utan nära på kirurgiska ingrepp. Efter matchen kommer självklart alla LIF:fans ropa på fler kanadensare, mer och hårdare handskar från Tegera, ny sportchef, större bar samt ett omedelbart samgående med Mora IK för att skapa en grund för exempellösa sportsliga framgångar.


Mora - Borås 8 - 2
Tjossan vilket flyt! Två nyförvärv i form av transantlantiska backar var allt som behövdes. Harald drabbas efter matchen av en svårkontrollerad hybris och deklamerar med hög stämma att ett samgående med Leksand bara kan ske "över min döda kropp"! Euforiska Moraiter blir så till sig i trasorna att de genast knådar ihop en byst föreställande klocktornet i Mora. Samtidigt ryktas från Leksandshåll ett lönnmord på nämnde tränare....


2 kommentarer:

  1. Åh, jag trodde det var en tipstävling men icke. Jag tar mig ändå friheten att utmana dig, Olle.

    Bofors - Örebro 1-4
    Tingsryd - Malmö 2-3
    Sundsvall - Leksand 2-5
    Mora - Borås 4-3

    Blir det nån tabell eller?

    SvaraRadera
  2. Ha! Tipstävlingarna denna säsong är förbehållna alla hemmamatcher - har jag tänkt!

    SvaraRadera