19 oktober 2010

Mera mål och mellanmål..

..en McGrath tack!

...vi gör för lite mål. På tok för lite. Å andra sidan släpper vi inte in så många mål heller. Men det är strunt samma. Jag vill se mål, massor av mål, mål i alla dess former. Det får vara i krysset, efter isen, under armen, via skridskor, klubba, eller en och annan Zorro. Bara det blir mål!

Det var någon underfundig typ inom svensk fotboll som hukande under frågan varför det gjordes så lite mål försvarade sig med orden "vill ni se mål får ni gå på ishockey". Vete sjuttons om det stämmer. Under de senaste tre hemmamatcherna har gulsvart orkat med att producera fem(5) mål. Fem mål! På nio(9) perioder!Skamligt och skandal är bara förnamnet. Att man dessutom förlorat alla dessa tre matcher understryker vikten av mitt mantra om " mål, mål, mera mål".

Ska det vara så himla svårt?

Kanske dags att inleda ett givande samarbete med McDonalds? Införa ett VIK-mål. McVIK, eller varför inte en McGurka som ett lämpligt mellanmål? För varje mål som spelarna gör belönas de med en McGurka. Eller ännu hellre. För varje mål gulsvart gör får vi supportrar köpa en McGrath för tio spänn! Köerna kommer ringla sig kilometerlånga vid McDonalds efter varje match. Kanon tycker jag. Det kör vi på...




1 kommentar:

  1. En dagobert-burgare.

    Almtuna är på nergång, dax att ni laddar bössan.

    SvaraRadera