22 oktober 2010

Mycket Jidhe är det...


Mannen - myten - frisyren...

Vet inte riktigt varför jag skriver detta inlägg om Peter Jihde då det motverkar det jag egentligen vill kommentera. Nämligen att det är mycket Jidhe nuförtiden. Han dyker banne mig upp överallt i TV:ns sändningar. För en tid sedan var det Martin Timell som hemsökte oss varje kväll, helg, fredag, onsdag, ja hela veckorna i sin roll som programledare. Med tiden blev det rätt mycket, rent av för mycket, Timell i rutan. Nu känns det som om Peter Jidhe är på väg åt samma håll. Det finns inte en sändning på TV numera där han inte dyker upp. Är det inte partiledarutfrågning så är det Fotbollsgala, eller Idrottsgala, Hockeykväll, Idol, Robinsson, Kvällsnytt, Sportnytt, OS-sändningar, Handbolls-VM, Friidrotts-VM, etc etc.

Till råga på allt har det dykt ännu en Jidhe som tar plats i rutan. Brorsan, svettbandyspelaren, Niklas Jidhe har gjort sitt intåg i våra liv. Som programledare för Viasat Sport Ishockey och i TV3:s sändningar senast från Ishockey-VM.

Det är dags nu att sätta ned foten och våga vägra Jidhe! Ingen mer Jidhe i min TV! Just i skrivande stund hör jag hans nasala röst i bakgrunden då frugan sitter och tittar på omröstningen i Idol. Jag som så gärna vill se Mord i sinnet på en annan kanal! Förbannade Jidhe........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar