23 oktober 2010

Mot Mora


Igår glada - idag ?


Vad finns att säga inför dagens drabbning? Inte mycket. Daniel "Vattenflaskan" Sperrle får helt riktigt nytt förtroende. LHC-backen Dennis Bozic ansluter och spelar direkt. Tycker vi kan luta oss bakåt och ta oss an denna match med upphöjt lugn. Laget har redan visat att de kan spela bra på bortaplan mot spelförande lag. Mora får med andra ord passa sig för att trycka på för mycket då risken är uppenbar att de åker på snabba spelvändningar.

För visst är det så! Mot Sundsvall och Tingsryd, lite ”sämre lag” hade vi det svårt. Däremot gick det utmärkt borta mot Örebro och Leksand som öppnade upp spelet med mer offensivt tänkande.

Se även matchen hemma mot Malmö. MIF försökte trycka på under första perioden för att skapa chanser men blev stenhårt straffade av våra snabba spelvändningar som gav tre vackra mål.

Betänk även att Mora ännu inte fått ordning på sin trupp. De hade för avsikt att köra med sin försäsongstrupp hela säsongen men har fått tänka om pga. uteblivna poäng. Nu har även de plockat in fyra-fem nya spelar för att stärka upp truppen på flera positioner. Med andra ord är inte alla bitar riktigt på plats ännu. Något som talar för oss…

Sensmoral: Ju mer Mora trycker på framåt - desto mer mål åker de på bakåt! Men jag får givetvis hålla fast vid mitt ursprungstips. Oavgjort och vi vinner på straffar...


Dagens matcher:
Mora  - Västerås 3 - 3 (3-4str)
IF Troja - Malmö 4 - 2
Oskarshamn - Bofors 2 - 6
Växjö  - Leksands IF 4 - 4 (5-4str)

Så går det...

4 kommentarer:

 1. Så ska ja gissa lite.

  Mora - Västerås 5-3
  IF Troja - Malmö 2-4
  Oskarshamn - Bofors 4-1
  Växjö - Leksands IF 2-3

  SvaraRadera
 2. Kung Kenta: Du gissade bra på "vår" match..

  SvaraRadera
 3. Ja, jag fick in IKO-Bosse också, men va fan gör de, mina grabbar fick storstryk, sen gillar jag ju aldrig när mora vinner.

  SvaraRadera