16 november 2009

Stiffen tillbaka?



Var är Grisen?

Vi behöver en gris i laget! Någon som slutar upp att artigt be om tillstånd innan han beträder motståndarens målgård. Någon som slår, tjafsar, trycker till och rent allmänt är förbannat obekväm. Finns det någonstans i vårt avlånga land en sådan talang? Finns det en ny "Stiffen" att hitta för den som ivrigt letar. Vi behöver en murbräcka, en "galning", en samvetslös spelare som inte tvekar en sekund att ge allt för laget.

Vi som minns "Stiffen" när han var som bäst vet vilken tillgång en sådan spelare är för ett lag. Idag är tyvärr vårt gulsvarta lag rätt profillöst. Laget är fyllt av "snälla gossar" som artigt flyttar på sig när det bränner till. Bloggen kan aldrig tänka sig att någon i dagens trupp kan iklä sig rollen som en ny "Överste Svinpäls"!

Greg Jacina blev med tiden den perfekta "grisen" i gulsvart. Han kunde minsann dela ut alla sorter av tjuvnyp. Det gjorde alltid ont, i alla närkamper, att möta denne lirare. Enligt "säkra källor" var AIK:s spelare otroligt uppriva efter att ha spelat mot honom i ABB Arena. De påstås tycka att Greg Jacina var en "idiot"! Det låter som musik i mina öron...

Men just ja, glömde! Greg gjorde inte mål! Dumt av mig! Klart vi inte ska ha en spelare som inte kan göra mål...

Å andra sidan, hur bra är våra nuvarande forwards på att göra mål?

Bloggen saknar en "Stiffen" en Jacina eller en "Julle" i laget. Gemensamt för dessa var att de ALLTID gav ALLT för sitt lag.
Vilken spelare skall nu kliva fram och visa vägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar