23 november 2009

Avsiktsförklaringar



Den nya ryska Björnen?
(Appropå AIK:s planer på KHL)

- Bloggen har gått i egna tankar de senaste dygnen. I och för sig är det nog vad alla gör. Inte går man i andras tankar? Man kan gå i andras fotspår, ja, men inte andras tankar! Se där en kryptiskt inledning på ett inlägg helt utan struktur, linjer, eller andemening. Bloggen har inte kommit till några djupare insikter under sina grubblerier. Snarare har insikterna fördunklats allt mer. Det man trodde var en vedertagen sanning har blivit till en faktiskt lögn. Upp har blivit ned. Fram har blivit bak. Själv sitter man mest som ett komatiskt och passivt stycke dökött och fattar noll.

- Har säsongen verkligen börjat?

- Bloggen har därför bestämt sig för att backa tillbaka och lyfta fram det som är positivt och stärkande för alla tröstlöst misströstande supportrar till det gulsvarta laget. Först och främst har vi inte för avsikt att göra någon form av avsiktsförklaring. Det tycker bloggen är fint. Avsikten är att fortsättningsvis spela kvar i den serie vi rätterligen tillhör. Det i sig är kanske en avsiktsförklaring, men, den är inte uttalad och omskriven i riksmedia vilket däremot får ses som, oavsiktligt.

- Rohlin har viftat med sitt trollspö, avsiktligt(!), och in i laget kom en ny aktör. En kanadensare med högflygande planer. Hans avsikt är däremot uttalad och får därmed betecknas som en tydlig avsiktsförklaring. Patrik Yetman, kanadensaren, kommer för att fara vidare! En mellanlandning på vägen mot ett lukrativt kontrakt med klubb i ES eller KHL. Bloggen tycker det vore anständigt om denne Patrik först visar vad han kan i den gulsvarta dressen innan färden går vidare. Hur var det han uttryckte sig "allsvenskan är en för dålig liga att spela i"! Det kanske inte var hans avsikt att uttrycka sig så plumpt men nu är det gjort. Bloggen anser att en spelare som uttrycker sig på det sättet har mycket att bevisa...

- Läste att Johan Thalberg var missnöjd med Johan Tornbergs sågning av hans målvaktsspel. Bloggen misstänker att det fanns en avsikt med Tornbergs uttalande. Förhoppningsvis biter Thalberg ihop och visar den där "dryga lappen" hur fel han har! Kanske dags för en avsiktsförklaring: - Jag, Johan Thalberg, har för avsikt att inte släppa in en enda jävla puck mot AIK!  Släpper han likt förbannat in en puck är det givetvis oavsiktligt!

- Andreas Lindh uttalade sig efter den oavsiktligt usla matchen mot Sundsvall appropå utvisningen för boarding, eller om det var försök till dråp! Som ni minns fick Tobias Forsberg 2+2+10 för försök till spearing! När det gäller Andreas Lindh vet man med säkerhet att allt dumt han gör är - avsiktligt! Nåväl, vad sa han nu då? Jo, efter matchen beklagade han sig över utvisningen med orden: - Får man inte tacklas hårt då är det inte kul att tacklas! Bloggen har grunnat på detta uttalande men kommer inte till insikt huruvida det var avsiktligt eller oavsiktligt kryptiskt formulerat!

- Bloggen inser att den mer eller mindre avsiktligt fått ihop ett inlägg som på ett märkligt sätt hänger ihop. Som den påläste läsaren inser så anspelar alla dessa "avsikter" på AIK:s märkliga avsiktsförklaring! Den där de vill vara med i KHL, men, det är inte bestämt, man har bara deklarerat en avsikt!

Go´natt!

- Ja just ja! Under morgondagen kommer nästa omgång av GurkOlles AS-tips att publiceras!

2 kommentarer:

  1. Själv har jag för avsikt att om ca två dygn njuta segerns sötma. Mosad gurka smakar mums!

    SvaraRadera
  2. Hm! Jaha! Men se så blir det inte! Gurkorna kommer överraska...

    SvaraRadera