4 november 2009

Drevet går!


Leksand - den elaka räven!

Leksand - Leksand - Leksand!
Ropen skallar - vi hatar dem alla!

Är det inte någon vettig person någonstans som kan stanna upp för ett kort  kort ögonblick och försöka besinna sig! Vad är det som gör att alla kommer ut ur sina garderober i dessa dagar för spy etter och galla över denna blåvita förening? Föreningen har, o hemska tider, försäkrat sig om att vaccinera sina spelare mot en hotande smitta! Det sker mig veterligen VARJE år i VARJE elitförening i HELA Sverige! Spelarna är föreningens kapital och måste till varje pris skyddas. Nu hade bevisligen Leksand en fiffig doktor som snabbade på hanterandet men faktum kvartstår: - Hade någon jävel brytt sig om det istället varit Smedhyttans herrar i Div 3 som gjort detsamma?

Kan ingen inse att LEKSAND är en säljande PRODUKT oavsett vad det gäller! Tidningar, radio, TV, Bloggar, experter, låter nu snålvattnet rinna i strida floder i sin iver att visa sin avsky mot denna förening! Allt för att det genererar LÄSARE = Pengar!

Som lök på laxen kom då SKANDALEN att Leksand inte ville flytta sin match mot Sundsvall! Död och Pina! Vad kan nästa steg bli! Att Leksand vägrar flytta på Ejendals Arena då den skymmer det sista kvarvarande exemplaret av Rödögd näverslyr som endast växer i denna biotop!

Jag har förståelse för att man ibland hakar upp sig på "dryga masar" men  - någon förbannad ordning måste det vara!

Hata hata hata Örebro


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar