27 november 2009

Kort och gott!

AIK - Troja 8 -0
- Sanslöst starkt av AIK just nu. Med en delvis skadedrabbad trupp och juniorer som backup vinner de med förkrossande siffror. Starkt!
Publik: 1700 (Uselt igen - vi pratar om Stockholm och 1.000.000 invånare här!)

Björklöven - Malmö 4 - 3
- Efter första perioden ser det ut som om MIF stängt matchen med sin 3 - 0 ledning. Men inte då. Slutar man spela blir man genast straffad! Nu har Löven vunnit mot Bofors borta och MIF hemma. Ingen lätt nöt för gulsvart att knäcka på söndag. Fredrik Öberg, den gamle Vikaren, matchvinnare!
"Vill dock plussa för målvakten Patrick Galbraith som gör några avgörande räddningar i den sista perioden och håller även ner siffrorna i den första perioden" Citat från Lövens matchrapport! De har en målvakt:)
Publik: 2966 (Mycket bra - med tanke på lagets placering)

Oskarshamn - Bofors 2 - 3
- Salo kan inte vara glad nu. Trots en tidig 2 -0 ledning faller IKO ihop och tappar alla poäng. Starkt av Bofors att vända matchen.
Publik: 2873 (Mycket bra - med tanke på lagets usla spel!)


Örebro - Leksand 5 - 8
- Ett sprudlande och energiskt ÖHK gasade och körde allt vad de kunde. Som vanligt var de hypervassa i anfallszon och miserabla i egen zon. Leksand kunde göra mål efter behov medan ÖHK fick slita hårt för varje pyts. Vad har ÖHK gemensamt med VIK? Just det - inga målvakter...
Publik: 3185 Fullsatt (fniss)

Almtuna - Borås 5 - 3
- Almtuna ångade fram till 4 -1 efter två perioder. Borås försökte komma tillbaka. Gick ifatt till 3-4 men då stänkte AIS in femman och matchen var i hamn. Typiskt att Almtuna fått upp ångan samtidigt som vi tappat den!
Publik: 1325 (Pinsamt med tanke på lagets placering!)

Mora - Sundsvall 3 - 0
- Sundsvall med tre raka vinster i ryggen hade inget att hämta mot Mora som snabbt gick upp till 2 - 0 och sedan höll undan. Skönt för Mora som ser ut att ha kommit ur sin svacka. Och det är inte bra för oss:/
"Trots att gästerna under matchens slutskede både tilldömdes ett straffslag och fick chansen att spela fem mot tre, spikade Mora IK:s suveräne målvakt Lasse Johansson igen"
-
Tänk om detta kunde skrivas om våra målvakter - någon gång:)
Publik: 1730 (Hyggligt)


Summering: Varför får man en känsla av att alla andra lag har förmågan att komma tillbaka i matcherna utom vi? Är det bara inbillning? Fan vet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar