15 november 2009

Bloggen hyllar..



...de som hyllas bör!


Växjö:
- Imponerande laginsats så här långt i allsvenskan. Inte faen trodde bloggen att Växjö skulle vara så bra denna säsong. Vad har de för hemligheter? Vad gör Sur-Janne för att få sitt lag att prestera så bra?
- Hatten av för Växjö!

Bofors:
- Den som vill, eller önskar, kan scrolla tillbaka bland inläggen på Gurkburken. Leta efter inlägg skrivna i augusti. Då kommer ni finna ett inlägg från en "bosseforsare" som kaxigt hade tippat sluttabellen i årets AS. Där fanns Bofors på en säker playoffplats, ja, det fanns till och med hopp om en topp-tre-plats! I samma tabell placerade han Västerås på en sjunde/åttondeplats med motiveringen att vi "tappat vår offensiva spets"!

- Detta inlägg retade mången god gurka som snabbt omyndigförklarade skribenten från skogarna och bad honom därmed stoppa upp sin löjliga profetia i "röven"!

Bloggen konstaterar därmed att i dagsläget hade GurkOlle hellre haft en hoprullad profetia i röven än dagens usla tabellplacering!

- Hatten av för Sam Hallams lagbygge!

Borås!
- Ha ha ha!, skrattade många gulsvarta fans - i början av säsongen. Detta brödgäng! Pinsamt dåliga är de. Bloggen själv gissade på att Borås skulle få en tung säsong med sin tunna spelartrupp och brist på kompetens. Men vad händer? Ja inte vet GurkOlle annat än att försynt bocka, buga och le förläget samt rodnande erkänna att så fel han hade - dummern!

- Hatten av för Borås som visar att inställning är en viktig ingrediens i lagidrott!

Almtuna!
- Detta "skräplag" från Östra Aros. Staden som inte ens har vett att hålla med en ishall värd namnet. Staden som hyser unga akademiker i kubik samt stoltserar med en bandyfinal var eviga vår. Nog för att man fruktade att AIS skulle bli "tråkiga att möta även denna säsong" men nu kliar man sig  i skallen och undrar hur de bär sig åt? De har bevisligen ett sämre lag än oss, men, de är ett bättre lag än oss! Hur kommer det sig?

- Hatten av för tränarduon i AIS,  Jonas Rönnqvist och Bert Robertsson  som på ett fenomenalt sätt visat att "namn på ett papper" inte betyder ett dugg när man skapar ett vinnande lag!

3 kommentarer:

  1. Jag tippar 6 - 1 till Malmö ikväll.
    Jag ser ingenting som skulle kunna bli annorlunda. Malmö har självförtroende efter vinsten mot LIFI, VIK har inget självförtroende alls och ett obefintligt bortaspel.

    Just nu känns det som om samtliga lag i serien är farliga för VIK. Sundsvall hemma på Onsdag kan fan gå hur som helst.

    SvaraRadera
  2. - Det gäller att hitta ljuset i mörkret min svartgula vän! Mig veterligen kan man bara sjunka till botten, sedan vänder det - igen!

    Tror på en remarkabel förändring till denna match. Vi kommer få se ett heltaggat VIK som kämpar väl hela matchen. Däremot är det en annan sak om det räcker till poäng..

    Skit samma om det blir förlust - bara de visar hjärta för laget, klubbmärket, föreningen och ger ALLT!

    Sedan har du rätt. Sundsvall hemma är absolut ingen "räddningsplanka"...

    SvaraRadera
  3. Mmmm du har ett gott minne GurkOlle

    SvaraRadera