9 november 2009

Heja VIK!

Ser till min stora glädje att VIK Västerås HK fortsätter med sina försök att locka mer publik till matcherna. Det tycker Bloggen är fint, välbehövligt, lovvärt, snyggt, bra, eller kort sagt - stort! Fortsätt så och med tiden kommer det att generera en allt större ström av besökare till ABB Arena. En viktigt aspekt att ta hänsyn till när man gör insatser som dessa: - Ge inte upp! Det kan ta sin tid innan återbäringen kommer i form av en tydligt ökad publiktillströmning. Det är med andra ord oerhört viktigt med tålamod. Ge det tid!

Exempel på erbjudanden:
- Mot Örebro onsdag den 11 november som är ett historiskt hett derby så kommer vi att ändra så att vi har en ungdomsgrupp med ålder 7 – 19 år som betalar 50 kr för ståplats(tidigare 70), i den gruppen ingår naturligtvis studerande i det åldersspannet, samt även pensionärer.

- Hemmamatchen mot Sundsvall onsdag 18 november då kommer vi att testa fri entré på ståplats och det gäller samtliga målgrupper.

- Mot AIK den 25 november har vi bjudit in Mälardalens Högskola, dom erbjuds fri entré på ståplats.

- Kom ihåg att köpa ett VIK-mål på McDonalds och erhåll en ståplatsbiljett till valfri hemmamatch!

- Mot Björklöven hemma kommer alla som har en VIK matchtröja/replica på sig kunna gå in gratis på ståplats!

- dessutom har vi ju gått ut med ett attraktivt erbjudande till familjer angående att äta julbord med familjen och se matchen, det har bokat på riktigt bra. Jag kan lova att vi kommer att pröva på en eller ett par idéer till matcherna mot Oskarshamn och Almtuna innan årsskiftet, avslutar Öberg.
(erbjudandet)

- Bloggen lyfter på kepsen och saluterar dessa fina initiativ! Bravo, bravissimo!
a
a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar