9 november 2009

Förtydligande!

Detta är en personlig blogg. Allt som skrivs på denna blogg är mina personliga åsikter. Inte dina eller någon annans. Detta är med andra ord mitt alldeles eget privata rum i Cyberrymden! Du som kommer till detta rum gör det som en välkommen gäst - dörren står alltid öppen.

-Allt som jag ärligt står för kommer torgföras i denna blogg.

Då denna bloggs främsta syfte är att erbjuda besökaren en lättsam läsning(!), samt att roa undertecknad, så är det även min självklara rätt att sortera och publicera de kommentarer som tillför något i samma anda. Konstruktiv kritik (och självklart beröm) emottas med stor glädje:)

För er som vill göra denna blogg till en skådeplats för inskränkthet, hat, och smutskastning hänvisar jag varmt till andra forum. Det är det som är så fint med bloggvärlden - det finns bloggar som passar alla - det gäller bara att leta!

För bloggen: GurkOlle

2 kommentarer:

  1. Stå på dig GurkOlle. Läser din blogg flera ggr dagligen och gillar den verkligen. Ser fram emot att fortsätta läsa dina vassa inlägg och klarsyntheter.

    Gillar verkligen ditt avtryck i cyberrymden.

    Keep it up // Vida

    SvaraRadera
  2. Ni som vill hata, kom till min blogg. =) Haha... i Fucking love it. Jag behöver höra ibland att jag är ett kräk för att överleva. =)

    Nä men seriöst. Klart som fan det finns gränser och gränserna sätter vi som driver skiten.

    Ses på skallis.
    (tröja, sjal, naken, kom som ni vill)

    SvaraRadera