2 augusti 2009

Dagen - D

Allting har sin början!


Det kanske är förmätet att jämföra denna dag med en av de allra största i modern historia, men, det finns paralleller att göra!


- De Generaler som under lång tid planlade Dagen - D hade att utgå från de trupper som stod till deras förfogande! Tillsammans bildade alla dessa truppslag en enhet som forcerade fiendens försvar och efter mycken blodspillan kunde utropa uppdraget som slutfört - och lyckat!

Inför seriestarten står vårt lag inför en liknande uppgift, fast i ett mikroperspektiv, inte utan att det känns minst lika angeläget för oss supportrar som någonsin Dagen D gjorde på sin tid!

- Vi har fiender att möta med starka försvar, ofta rena bunkerförsvaret, även utrustade med offensiva krafter som vid minsta obevakade ögonblick kan forcera våra flanker och skjuta oss i sank!

Idag ges vi möjligheten att studera den trupp som skall inleda det kommande fältslaget. Finns där alla de komponenter som behövs? Finns ett starkt försvar, mullrande kanoner, taktiska manövrar, offensiva krafter som gemensamt skall bära oss till slutdestinationen - kvalserien 09/10?

Solglasögon av och alla till ABB Arena!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar