14 augusti 2009

Smått och gott!Enligt källor i AIK är den nya ordningen tillfredställande. Den väcker hopp om kursändring, stabilitet, samt ansvar för föreningens ekonomiska överlevnad. Den nye ordföranden gav tydligen ett gott intryck och skall med sina kontakter i den "stora världen" säkerställa AIK:s framtida behov av sponsorer - typ! Ett beslut togs även om en bolagisering som skall inbringa runt 20 miljoner till AIK:s svältande trupper! Och, fortfarande vet inte omvärlden vem denne Torbjörn Lundin är! Men nu borde han komma ut ut garderoben och presentera sig för en större publik...

Bloggen såg en yngling som for förbi på Nansensgatan när hundarna rastades. Var det inte Valdix? Såg i alla fall väldigt motiverad och vältränad ut! Det lovar gott! Har man så bråttom till ABB Arena klockan 09:00 då är man banne mig seriös:) Borde inte ALLA spelare ALLTID ha hjälm på så vi supportrar känner igen dem utanför arenan? Åtminstone en VIK-logga i pannan - typ!

Leksand har redan börjat mobilisera sina trupper inför premiären i ABB Arena! Skulle inte förvåna mig om de kommer dragandes med sina kyrkbåtar via Skultuna och Svartån! Men som historiskt välbemedlade vet har alla stora "riken" raserats oavsett hur starka deras trupper än varit!
- Leksand i ruiner - en syn som värmer en sann Gurka:)

Är det inte ovanligt tyst om och i Malmö? Man är van vid löpsedlar och mediala utspel i parti och minut!
- Erkänner att det var mycket roligare att läsa allt om Malmö i kris än att läsa lite om MIF när det tycks gå bra!

Växjö hade fullt upp att klara oavgjort mot Oskarshamn igår! 3 - 3 slutade matchen mellan Salo och Janne! Har vi totalt missbedömt IKO:s stryka inför säsongen?
- Nej, tror inte det! Oskarshamn blir sist och åker ur! Hi -hi! (detta kommer man säkert få äta upp)

Kalle-skoga-gänget lyckades besegra Skåre med 6 - 1!
- Nu lever drömmen om ES vidare bland alla Boforsare:)

För övrigt har jag ännu inte fattat hur man bär sig åt för att se allsvensk ishockey på TV kommande säsong! Får man hänga upp en egen parabol? Funkar det med ComHem! Eller blev det KomBort av allt?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar