15 augusti 2009

Leksand - Ryssland - Malmö - Skansen!

Salavat Yulaev


Leksand - Salavat Yulaev 5 -6
Där ser man! Svenska ishockey är inte så dålig som många vill göra gällande! Ett litet lag från landet lyckades matcha ett av världens bästa lag! Sedan kan man fråga sig vad ryssarna gjorde efter matchen mot Mora? De tyckte tydligen att den matchen var under deras värdighet och ville helst avbryta för att uppsöka baren! Men nu vet vi sedan gammalt att ryska spelare är diade med vodka så ett eventuellt drickande kvällen innan matchen mot Leksand knappast påverkade deras prestationsförmåga!
- Nu är Leksand nästan klara för ES - igen!


Djurgården - Malmö 7 - 0
Tjossan! Först skrällde MIF och vann mot topplaget LHC! Dagen efter torskade man rejält mot nästa års kvalserielag (!) Djurgården! Upp - och - nedvända världen kan man säga! Svårt att veta hur starka MIF blir med så varierande resultat. Att Djurgården inte har världens bästa lag har vi alla förstått men det räckte till och blev över dennna gång! Kanske en liten fingervisning om att det kanske inte är så lätt ändå att ta sig till ES!
- Bara bra för oss om MIF inte får allt för stor tuppkam till det att serien startar!

Sundsvall - Björklöven 3 - 3 (gäsp)
Så kan man sammanfatta det hela! Ett blekt Löven hade fullt sjå att spela oavgjort mot ett dåligt Sundsvall! (Allt enligt rapporter från ögonvittnen på plats!) Det luktar nedflyttning för Sundsvall och Kval för Löven!
- Om Löven är med och slåss om playoff denna säsong får de vara mycket nöjda!

AIK
Jaha! Knappt har dammet lagt sig efter "storstädningen" i AIK:s styrelse innan nästa "smäll" kommer för klubben! Idag kan man läsa i SVD om en gigantisk hyreskuld som Solna kommun nu skickat till Kron-Olle för indrivning! (Mer om detta i ett senare inlägg!)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar