13 augusti 2009

Vem f _ n är Torbjörn Lundin?

Ikväll avgörs framtiden för stolta AIK ......men! Vem är - Torbjörn Lundin?

Sedan en tid tillbaka har denna Torbjörn nämnts som ny ordförande för AIK Ishockeyförening. Enligt rykten skall han tillträda/tillsättas under kvällens årsmöte! Dock tycks ingen veta vem denne person är? Inte ens dagspressen i Stockholm tycks veta! En verklig doldis på alla plan med andra ord. Så hemlig att man får hoppas att han själv är medveten att han är Torbjörn Lundin - typ!

Nåväl! Troligen dyker han upp och kan skingra dimman. Den stora frågan, eller punkten för kvällen, blir annars:

§9. Frågan om den sittande styrelsens ansvarsfrihet för innevarande räkenskapssår!
Man kan ju fråga sig hur det skall gå till! Kan man få ansvarsfrihet för ett underskott som riskerar klubbens framtid, ja, rent utav dess existens? Troligen kan man få det - på något sätt! Kanske åker alla "gubbar" ut? Kanske man kramar varandra och låter udda vara jämt! Spännnade är det i alla fall!

En annan fråga AIK:s årsmöte har att ta ställning till är bolagisering eller inte! Så har ja fattat det. Om man inte får gehör för en bolagisering, vad blir det då? Ujuj! Detta blir som att följa en playoffmatch! Spännande!

Tur man är Gulsvart i denna stund!


Kom på en annan sak!
Ikväll spelar Bofors sin första träningsmatch för säsongen! De möter Skåre! Ett lag som de torskade emot i en försäsongsmatch förra året. Kan vara läge för Bofors att vinna nu. Boforsfansen häcklade Örebro rejält när dessa förlorade mot Skövde nyligen. Det vore en nesa om Bofors missar möjligheten till revanch. Enligt dem själva har de ett lag som skall vara med och slåss om en plats till kvalserien. Då är det på sin plats med en rejäl överkörning av Skåre ikväll....

Uppdaterad: 22:39
Se där ja! Kanonerna har inte slutat mullra i Bofors skogar ännu! En stabil seger mot lokalklubben Skåre. 6 - 1 slutade matchen till Bobcats!

- Malmö ångar på! Spelade och vann mot Linköping ikväll! 3 - 2 efter straffar! Imponerande! Kanske pågarna blir farliga i alla fall denna säsong?

Bloggen gillar det oväntade och det underliga. Här ett exempel på något annorlunda! Några unga grabbar som väljer proffspel i ishockey men i - Turkiet! Kul grej, på något sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar