4 augusti 2009

Salo och Fahlander!

Spaning in i framtiden?I samband med den första isträningen för Oskarshamn gör den gode Salo ett skämtsamt uttalande om "att de skall köra skiten" ur Leksand när de möts i en träningsmatch kommande fredag! Det är bra! Det är fräckt! Det behövs! Varför? Jo, därför att det är så hiiiimla tråkigt och beigt att ständigt höra tränare säga "vi ska göra en bra match" eller "vi ska spela vårt spel" eller " en match spelas i tre perioder" eller något annat lika fullständigt slätstruket!

- Med andra ord! Bra Tommy att du inte faller platt till marken utan markerar att Oskarshamn, som alla andra lag, har samma existensiella rättigheter som både Leksand, AIK eller annan klubb!

Att sedan en del Leksandssupportrar inte kan hantera denna "oförskämda" attityd mot en tänkt seriesegrare säger mer om dem än om Salo! Att dessutom börja tjata om "Vitryssland" är bara så lågt att det inte finns! Leksandsfans - väx upp!


Mikeal Fahlander "lämnar in" som ordförande i Örebro! Kanske ingen kioskvältare då denne man är en entreprenör av stora mått! Han har bevisligen nått ett stort delmål med "sin föreningen" och nu får någon annan förvalta detta pund! Det är bra gjort av Fahlander! En entreprenörs största svaghet är att förvalta! De är lika usla på att förvalta som de är skickliga att driva saker till framgång! Nu kommer andra, med ett annat tålamod, och mer långsiktigt tänkade bänka sig vid rodret och förhoppningsvis styra skutan rätt!

- Örebro kommer bli ett roligt inslag i årets serie! Vi Västeråsare är bara att gratulera! AIK, Leksand, Almtuna och nu Örebro! Fest hela vintern - eller?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar