19 augusti 2009

Hur var nyförvärven?

Betyg är karaktärsdanande!
Västerås - Timrå 0 -2


 • Per Helmersson (Back)
  - i sanning märktes inte Per av speciellt mycket! Det brukar vara ett gott betyg för en back. Då har han inte gjort några misstag. Så var det i denna match. Ger ett lungt och säkert intryck. Fin puckbehandling, bra blick för spelet, placeringssäker och inget drällande med pucken.
  Betyg: 3

 • A Ribbenstrand (Back)
  - Spelade väldigt diciplinerat. Fin skridskoåkare. Gick inte bort sig i defensiven. Försökte sig på några uppåkningar med blandad framgång. Tacklades inte en enda gång! Såg mycket fokuserad ut! Lovande start i Gulsvart!
  Betyg: 3

 • Henrik Eriksson (F)
  - i mina ögon en ganska blek insats. Utmärkte sig inte mycket. Gjorde enkla saker rätt. Energisk och trampade på med bra fart under rören. Här vill man se mer!
  Betyg: 2

 • Tobias Forsberg (F)
  - ville mycket under hela matchen men hade svårt att komma i riktigt bra lägen. Fegar inte utan tar gärna raka vägen mot mål (och in i mål). En forwardstyp som vi saknat. Finns "risk" för att Tobias växer ut till en publikfavorit med sitt energiska och uppoffrande spel!
  Betyg: 3

 • Andreas Valdix (F)
  - vilken fin teknik denne kille har! Liten "Bulan-varning" här! Visade underbar skridskoåkning och fin blick för spelet. Kan bli en riktig playmaker vad det lider. Fick inte utdelning idag på sin insats men här finns det potential!
  Betyg: 3

 • Jonas Johansson (F)
  - vår nye Niklas Olausson? Sällan har jag sett en spelare som använt sitt skott så ofta i en match! Han hade nog skott mot mål i varje byte! Minst! Gjorde i övrigt en stabil insats. När femman blir mer samspelt kommer han att fira stora triumfer! Här har vi en kille som kan blomma ut och bli ruskigt bra! Täcker puck föredömligt. Fin blick för spelet. Lovande minst sagt!
  Betyg: 3,5

 • Jesper Andersson (F)
  - deltog ej!


Tips till tränaren:
"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar