27 augusti 2009

På tal om båtar!

Kryssning é fint! Eetu Holma*?


Denna blogg förnekar sig inte: Här kommer mer onödigt vetande!

- Leksand genomför tydligen en kryssning för sina fans, någonstans, och det verkar trevligt! Kanske något för Västerås IK att ta efter. En rundtur på mälarfjärden med närmast sörjande kanske! Vet att Elbafärjan tar runt 150 passagerare! Ironi? Nää! Inte då! Men nu tappade jag tråden. Det handlade om båt,båtar och att överge båten - typ! Det ryktas nämligen om att AIK:s nye ordförande, Torbjörn Lundin, lämnar skeppet, hoppar av, går på plankan, redan någon vecka efter att han blivit vald? Skumt sa Bill, underligt sa Bull! Personligen visste jag inte vem han var då det inte fanns några tillgängliga uppgifter om mannen ifråga! Inte en avbild någonstans! Var det månne en vålnad, en bulvan, en fantom?
- AIK:s ekonomiska återtåg tycks fått växelfel - typ! Bara det inte fortsätter att skena iväg!

Grattis Örebro till första vinsten denna säsong! Kexen krossade Bofors(4-0) och mår just nu ganska bra! Kalle-skoga-gänget sitter nog och grunnar på hur de verbalt skall ta sig ur denna förargelse. De har nämligen, allt sedan Örebro blev klara för AS, förklarat sin egen överlägsenhet gentemot Närkingarna. Tji fick dom - typ!

Förövrigt torskade AIK mot Brynäs,Oskarshamn körde över Borås och Almtuna krossade(!) Sundsvall!

Uppdaterat: 090828 (10:53)
Bloggen kan nu berätta vem som är AIK:s nye ordförande. Mannen heter Peter Mellqvist och har "bara så där" hoppat in efter den nyvalde Torbjörn Lundin, som hoppat av pga personliga skäl, som i sin tur ersatte avhoppade Mats Hedenström! Enkelt, sa Bull! Glasklart, sa Bill!
- Ordning och reda - ny ordförande på fredá!* Eetu Holma - är den finske "stjärnspelaren" som Mikael Fahlander värvade till Örebro. Motiveringen var att få "mer tyngd i anfallsspelet"! Dock visade det sig att det nog var mer "tyngd" än "anfall" i den kroppen varvid finländaren skickades hem!Uppdaterad: 090828 (15:24)
- Sitter och filar på ett inlägg som tar upp "Ståplats" kontra "Sittplats"! Detta med anledning av ett inlägg på Gurburken idag samt en artikel i gårdagens VLT. Intressant spörsmål! Inom kort...3 kommentarer:

 1. Fantastiskt bra bild du har på Örebros "hungriga" nyförvärv,eller ja ex-nyförvärv, Eetu Holma i detta inlägg. Inte fan visst jag att han hade en Leksandstatuering till råga på allt! ;)

  SvaraRadera
 2. - Ha ha! Tänkte inte på den vinklingen själv:)

  SvaraRadera
 3. HAHA sicken skön bild :)

  Krossa VIK ! Ses den 16:e

  // Uppsalamas!

  SvaraRadera