26 augusti 2009

Grundbultar!

Det finns några spelare i truppen vars insatser så här långt är värt att nämna lite extra! Bloggen vurmar nämligen för spelare som tar steget ut ur "garderoben" och visar i sitt agerande att de har en färdplan, en målbild, en vision, en vilja, ett driv samt ambitionen att alltid göra sitt yttersta i varje liten detalj! Det är dessa spelare som blir grundbultarna på vars axlar truppens gemensamma öde bärs! Utan dessa grundbultar riskerar bygget ständigt att raseras utav minsta vindil eller motgång! Låt mig därför presentera de spelare som jag fram till nu anser tillhöra denna kategori:


1. Jens Holmström! (målvakt)
- ser oförskämt bra ut! Agerar lugnt! Tar första skottet och lämnar få returer. Har bra teknik med klubba och puck! Fortsätt så och vi har en trygg bakre utpost!


2. Alexander Ribbenstrand (back)
- Alexander föregicks av att rykte om att vara en "vildhjärna" som då och då tappar fokus på puck och spel för att istället jaga upprättelse och skipa egenhändig rättvisa genom våldsamma pååkningar av motståndare! Så har inte varit fallet i den gulsvarta dressen. Tvärtom har han spelat precis på gränsen. Aggressivt utan för stora risker! Lysande! Se upp Andreas Lindh! Här kommer en kille som gör dig matchen värdig om titeln bäste back!


3. Marcus Söderkvist (forward)
- trotjänaren Marcus som var på väg bort ur truppen! Tack, tack, hemskt mycket tack för att du stannade! Så mycket hjärta för laget i varje byte att man bara baxnar! Gör den mannen någonsin ett dåligt byte! En levande förebild för ALLA i laget! Säger bara det: - Marcus for President!

- Nu är bara frågan vilka fler spelare som skall/kan/bör räknas in under denna rubricering?


Spelare som ligger nära att räknas in i ovanstående grupp:
- Andreas Lindh
- Peter Öberg
- Jonas Leetma
- Sebastian Meijer
- Gemensamt för dessa herrar är att de har en väldigt jämn nivå i match efter match.

För övrigt noterar jag med viss förtjusning att Örebro har det lite tungt. Min skadeglädje riktar sig främst mot den gode(!) Mikael Fahlander (den f.d ordföranden) som nu riskerar att få tillbaka en del skit som han tidigare glatt kastat på andra:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar