24 augusti 2009

Håll tätt bakåt - backar!

Svårpasserade?


Förutom en målvakt som stoppar cirka 93% av alla skott behövs det - backar! Hur ser det då ut i dagsläget för Gulsvarts bakre försvarslinjer?

Grupp 1: (stabila)
Andreas Lindh +++
Niklas Lundgren +++
Alexander Ribbenstrand +++
Jonas Leetma +++
- Denna fyrklöver känns stabil. Här skall vi inte behöva oroa oss nämnvärt. Niklas kan utvecklas till en ny "Rohlin" och Ribbenstrands första matcher i den gulsvarta dressen lovar gott. Jonas spelar klokt, enkelt och med marginal medan Andreas "bara" behöver fortsätta som förra säsongen!

Grupp 2: (mindre stabila)
Ola Svanberg ++
Per Helmersson ++ (bara spelat en match)
Anton Mylläri +
- En mer svårbedömd trio! När skall Anton släppa "nappen" och ta steget ut ur barnkammaren? Grabben har alla verktyg som behövs för att utvecklas till en riktigt bra back. Nu går nog sista tåget. Får Anton inte till sitt spel kommande träningsmatcher blir det troligen J20 denna säsong! Per Hellmersson har bara spelat en match och då gick det bra. Får han några matcher till så kan vi säkerligen flytta upp honom till grupp 1. Slutligen - Ola Svanberg! Tålamod är en dygd, sägs det, men nu måste den gode Ola börja visa upp de kvalitéer som han sägs besitta! Än så länge har han inte övertygat!

Grupp 3: (vi som vill upp)
Christoffer Udd +++
- Och var kom denne yngling ifrån? Bara komma in på isen, och i laget, på detta sättet? Gjorde egentligen bara ett enda misstag under Succé Cup. I mina ögon en fenomenal insats! Friskt och frejdigt spel. Lägger inte fingrar emellan i sargspelet. Räds inte att trampa iväg med pucken! Härligt! Fortsätter han på den inslagna vägen så har vi plötsligt ännu en kanonback på gång ur de egna leden! Applåd!


+ =
Usel. Skicka till Arboga!
++ = Visa bussbiljett - till Arboga!
+++ = Får fortsätta då vi vet att han kan ännu bättre!
++++ = Fixa lägenhet och kontrakt - snabbt!
+++++ = Skriv kontrakt på många år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar