8 augusti 2009

Hetta ute och snart inne!

Hockeypublik?

Så sakta börjar säsongen rulla igång! När väl värmen kommer så är det liksom dags att bänka sig inomhus i landets alla islador! Ur led är tiden - på något sätt!

Leksand lirar Cup på Gotland och Malmö har dragit till Tyskland. Själva får vi vänta till onsdag, kommande vecka, innan våra hjältar(!) drar till C-hallen i Uppsala för en första kraftmätning med "äckligt" jobbiga Almtuna!

Oskarshamn, med sjutton(!) nya spelare, samt ny tränare, satsar på - Mediaträning? Kan det vara så att man redan nu förbereder truppen att klara alla frågor om varför det går så uselt? Kanske ett smart drag av ordföranden Dag Larsson!

När det gäller omröstningen av "Elakaste spelaren" har Andreas Lindh tagit ett litet grepp om täten! Undrar hur han själv ställer sig till en nominering/vinst i denna kategori!


Uppdaterad:22:28
Avdelning Hoppsan! Oskarshamn slog Leksand i dagens träningsmatch! Inte illa av Salo´s pojkar! 4 - 2 slutade matchen till IOK! Nu är det livat värre i Masugnen!

Avdelning Väntat! AIK begick premiärmatch mot Nynäshamn och kammade hem en vinst. 7 - 4 till Gnaget!

Avdelningen Naket! Bloggen var och badade och fick se Henrik "Notan" Nordfeldt plaska i standkanten! Lekte med barn och såg ut att vara i hygglig form!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar