9 augusti 2009

Att bygga ett - slott!

Ointagligt?


Örebro har träningsspelat. De mötte ett lag från division ett. Skövde hette laget. Det gick inte så bra! Skillnaden mellan ett hungrigt lag från division ett och ett ointresserat lag från allsvenskan är försumbar. Om laget, i detta fallet Örebro, inte går för fullt, då blir man nedgjord, tillintetgjord, tillplattad och kränkt!

Se bara på Leksand som torskade mot IOK! Enligt deras fans skall det inte hända, får inte hända, kommer inte hända, har aldrig hänt, etc etc! Men, bevisligen hände det som inte kunde hända!

Det finns en uppenbar risk att när man bygger ett slott så kan det bli - koja! Ingen fästning har historiskt visat sig utan svaga punkter! Alla har med tiden fått se sig besegrade! Murar har raserats och illusioner krossats!

Det är nog bra för både Leksand och Örebro, och andra lag, att komma till den insikten så fort som möjligt!
- Har man för avsikt att bygga en ointaglig fästning med höga murar - se då till att inte dela ut stegar till motståndaren!

Lite i skymundan spelas det en högintressant match idag. Det är AIK:s B-juniorer som möter VIK:s dito! Matchen spelas på Rittorp! Får vi be om en bra insats av vårt unga garde! AIK:s juniorer är inte att leka med!


Uppdaterad: 17:58
Västerås unga garde satte Gnagarna på plats! Vinst med 4 - 3! Förhoppningsvis kan denna blogg presentera lite matchfakta under kvällen!

Uppdaterad: 22:53
Fick en kortrapport från matchen B-juniorerna spelade:

- Det var en märklig match! Två av VIK:s mål är riktigt fina där inte AIK:s backar var med i matchen. Tre mål på 1 minut och 2 sek i början av tredje. AIK kom ändå tillbaka men inte ända fram. Tänker inte klaga på domaren men det var inte den bästa insats han gjort, kan man hoppas. Finns några junisar hos er som ser riktigt bra ut, precis som hos oss så det ska bli kul att följa lagen framöver.
Av: Marie Lichtenstein


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar