18 augusti 2009

Kloten - inget brödgäng!

Det tränades på boxplay!


***Mannen, myten och legenden Anders Eldebrink övervakar backarnas passningspel!***Inte helt oväntat har Kloten en målvakt - minst!


***


Den vanliga uppställningen i väntan på puck....


***

Den som tror att detta lag, Kloten. är en bagatell, kan genast avskriva detta! Efter att bevittnat en träning med laget konstaterar jag snabbt att där finns massor av kvalité! Det var fart, en jädra fart, i allt de gjorde på isen. Tempot var stundtals ruskigt högt i övningarna! Åka skridskor kan de! Och skjuta samt passa - även det i högt tempo!

Det som var en aning utmärkande under många moment var viljan till att utmana och ta sig förbi "sin gubbe" hela tiden. Fick intrycket av att Anders Eldebrink uppmuntrade spelarna till att ta initiativ hela tiden. Att våga!

Utan att ta till överord misstänker jag att Kloten mycket väl skulle platsa i ES! Och alla ni som sett vårt kära Tre Kronor kämpa med Schweizs landslag de senaste åren vet att det aldrig är en promenad i parken att vinna!

Kan även säga att Kloten visade upp ett fyndigt spel i powerplay som byggde väldigt mycket på platsbyten mellan spelare! VIK skall nog undvika att hamna i numerära underlägen - typ!För övrigt noterar bloggen att Niklas Olausson producerar en del poäng i Luleå! Senast mot Björklöven blev det ett mål! Det kan nog gå bra för Niklas i ES!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar