30 augusti 2009

Mera känslor...

... vill jag se i kommande matcher!

Bloggen vill se fler spelare anamma den koleriska inställning som Kapten Haddock uppvisar när han blir utsatt för en oförätt! Utan några som helst betänkligheter ger han sig i kast med vilken övermakt som helst! Först när fienden är slagen till marken, tillplattad och tillintetgjord, räknar han in sina egna skador och skavanker! Lägg undan den Lutherska undfallenheten och låt galenskapen få spelrum!
- Snälla pojkar får aldrig kyssa vackra flickor!

Så, in med tandskyddet och ut och äg isen, alla gulsvarta krigare...


För övrigt noterar bloggen att i eftermälet till matchen AIK och Leksand pågår en verbal match mellan supportrarna. Den gäller vilket av lagen som hade flest spelare skadade, på bänken, förkylda, vem som hade mest otur med domslut, stolpskott samt vilket lag som var mest missgynnade av motvind i bastun - typ!
- Men snälla någon, kära AIK:are och Leksingar! Det var en t r ä n i n g s m a t c h!

Samtidigt hävdar man från bägge sidor av supporterleden att resultatet i en träningsmatch inte spelar någon roll! Jo, jo säger undertecknad! Det sved nog i skinnet på Gnagarna i alla fall:)


För övrigt(2) noterar även bloggen att Sur-Jannes gäng smyger i buskarna. Idag plattade man till Borås igen! Förra mötet slutade 7 - 0! Nu skulle Borås ha revanch! Hur gick det med det då? Tja, Växjö Lakers plattade till med 8 - 2(!) denna gång! Blev plötsligt sugen på - pannkaka!

GurkOlle - den nakne bloggaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar