29 augusti 2009

Mer eller mindre...


...viktiga matcher!



En försäsong är ibland lika stimulerande som att betala in sin fordonsskatt! Ett nödvändigt ont för att få tillträde till det gemensamma kommunikationsnätet. Men nu börjar det dra ihop sig då det randas mer intressanta möten. Matcher som på ett tydligare sätt indikerar de allsvenska lagens respektive styrkor. Fram till nu har de allsvenska lagen varit ute på "vift" i alla vädersträck för att formera sina nya trupper. Under de kommande dagarna blir därför dessa möten särskilt intressanta:


Söndag den 30/8
AIK - Leksand
- Här känns det som om Leksand är lite av favorit till segern! Fram till nu har Leksand övertygat, i alla fall på mig, och kommer säkerligen laddade för att "markera" inför seriestarten. LIF vill inte gärna ta stryk igen av "uppstickarna" från den stora staden. Ingen skall komma och säga, från någon sida av supportergängen, att de inte bryr sig om matchutgången!
Matchen slutar: 3 - 6
(Matchen slutade: 0 - 3)

Torsdag den 3/9
Västerås - Björklöven
- Nu trappas det upp! Bofors senast var, eller blev, ingen värdemätare. Vi gjorde faktiskt en ganska blek och slarvig insats och blev aldrig riktigt hotade. Till det var Bofors alldeles för svaga. Nu blir det dock andra bullar. Löven har gått överraskande bra i sina träningsmatcher och spelat jämt mot riktigt bra motstånd! Detta blir stenhårt!
Matchen slutar: 3 - 3
[En intressant inför-matchen-artikel utlovas. Den kommer direkt från Lövens egna hängivna skribenter på Löven-bloggaren. Endast för VIK-fans:) ]


Lördag den 5/9
AIK - Västerås
- Säsongens första riktiga kraftprov! Denna match känns som en vägvisare för resten av säsongen! Alla minns vi förra säsongen. AIK manövrerade ut oss fullständigt i de flesta mötena. De var det bästa laget i alla våra möten även om vi lyckades stjäla två poäng av dem i premiären av kvalserien. Vinner vi, eller spelar jämt, blir jag mycket lycklig! Vi behöver en "framgång" mot detta gäng för att inte gå in i serien med ytterligare en tung förlust som ballast!
Matchen slutar: 5 - 3



Bloggen erkänner utan att skämmas! Har helt missat att nämna ett allsvenskt lag som ser oförskämt starkt ut! Malmö! Vad sägs om följande matcher och resultat:

2009-08-11
Malmö - Färjestad 1-4
2009-08-13
Linköping - Malmö 2-3 (str)
2009-08-14
Malmö - Djurgården 0-7
2009-08-18
Malmö – HV 71 2-1
2009-08-20
Frölunda - Malmö 5-3
2009-08-28
Färjestad - Malmö 1-3
- Malmö blir att räkna med! En riktigt imponerande matchlista mot ypperligt motstånd! Och, ja, jag vet! "Träningsmatcher betyder inget" och en tillfällig framgång kan man alltid förtränga, men, när man som Malmö gör en serie med bra insatser, är det inte lika lätt att förringa deras styrka!



GurkOlle – den nakne bloggaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar