17 oktober 2012

Krossa Kexen #4

Se upp för "Bulan" alla Örebroare!


Fick en plötslig insikt! Den bara kom över mig. Det kan vara så ibland med insikter. De kastar sig över en när man är som minst förberedd. Ibland efterlämnar insikter en svidande känsla av otillräcklighet, ibland en känsla av total upphöjdhet. I detta fall, just denna insikt, gav mig lätta fötter, gjorde luften lättare att andas, fick mitt midjemått att krympa och min begynnande flint att framstå som ett under av ludenhet. Jag vet nu, nämligen, att vi vinner mot Kexen! Så är det bara. Stensäkert! Och vad grundar sig då denna plötsliga optimismen uti? Jo, fotbollen! Fotbollen, kanske någon frågar sig, vad har den med kvällens match att göra? Jo, serrö, bollen är rund, överallt, typ! Oavsett spelplats så är den banne mig rund och kan den rulla till ett lags fördel, såsom den rullade igår till fördel för Sveriges snedsparkande fotbollslandslag, så är inget omöjligt! 

Det spelar ingen roll att Örebro stoltserar med fler individuellt skickliga spelare då vi som kollektivt kommer göra processen kort. Visst kommer vi snubbla, hamna i bryderi, komma i underläge, men i slutänden kommer vi stå där, likt Zlatan, och deklarera att "detta var nog den bästa insatsen som lag" han varit med om, typ. Så sa han,nämligen. Visserligen saknar vi en Zlatan men en Bulan går lika bra och i laget finns dessutom ett gäng "snedsparkande" backar så även där överensstämmer jämförelsen med förlagan. 

Örebro kanske kommer ut starkt, tar tag i taktpinnen, stänker in ett och annat mål, men det kommer inte att räcka denna gång ty min visdom är både välgrundad och stadd i fakta...

Krossa Kexen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar