19 december 2009

Västerås - laget Nästan!


 höstsäsongen 09/10

Så har då höstsäsongen avslutats med matchen senast borta mot Almtuna. På något sätt slöts en cirkel i och med utfallet i den matchen. Säsongen började med en snöplig uddamålsförlust mot Leksand hemma, 2-3, och ändades av en knapp förlust borta mot AIS med 1-3. Om man läser matchrapporter från den senaste matchen framkommer en bild som på något sätt kan illustrera hela vår höstsäsong.
Vi hänger med bra i många matcher, skapar nog så heta chanser, har stundtals spelmässigt övertag, men när slutsignalen går står vi där med en förlust med uddamålet!

För den som är road av statistik kan man redovisa att vi under denna höstsäsong förlorat tio(10) matcher med uddamålet samt tre(3) matcher med två mål där det tredje målet faller när gulsvart satsar på kvittering i slutet av matchen!

Vid fem tillfällen har vi haft oavgjort med mindre än fem minuter kvar för att sedan släppa till ett mål som därmed spolierat alla chanser till poäng! Vid tre (3) av dessa tillfällen har målet fallit med mindre än 90sek kvar av matchen, Leksand(h), AIS(b), Bofors(b).

Man kan kort och gott säga att vi nästan vunnit flera av dessa matcher! Men några poäng fick vi inte. Tänk om gulsvart orkat med att hålla oavgjort i de matcher, där vi förlorade med uddamålet, då hade julen varit mer angenäm:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar