21 december 2009

GurkOlles Julklappar #2



Till dem som gjort sig förtjänta!


Då undertecknad själv är en bokmal av värsta sorten ser jag det som självklart att dela ut hårda klappar i form av olika litterära verk! Så håll till godo.



Luftslottet som sprängdes!
En bok som tillägnas Tommy Salo. Efter en fantastisk försäsong med IKO, där segrar radades upp och förväntningarna stegrades, gick luften ur helt när serien väl startade. En slokörad Tommy fick ta sin keps och lämna laget med skammens rodnad på sina kinder. God Jul!







Himlen är nära!
En bok som utan vidare spisning passar utmärkt till Almtunas tränare Jonas Rönnqvist. En mycket duglig tränare som med små medel byggt ett slagkraftigt lag och nu är på väg att nå ännu ett mål - KS! För några säsonger sedan log man lite förlåtande då AIS deklarerade sina ambitioner. Idag inser man att de är på väg att lyckas - där vi själva tycks misslyckas! Att Jonas dessutom alltid ger ett sympatiskt intryck i både med och motgång är ingen dålig egenskap. God Jul!



Passion!
En bok som tillägnas Leksands supportrar. Säga vad man vill om alla tokiga blåvita fans - men de är värda all respekt. Tänk om fler lag vore begåvade med lika många röststarka, engagerade, högljudda supportrar på sin läktare. De bidrar starkt till att hålla läktarkulturen levande!
"Plötsligt kastar såväl domaren som tränaren mordiska blickar, bydoktorn och hans sköterska drivs till sinnesförvirring och ett nyfött barn förvandlas till en leksandssupporter"
God Jul!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar