20 december 2009

GurkOlles Julklappar #1


Till dem som gjort sig förtjänta!

Då undertecknad själv är en bokmal av värsta sorten ser jag det som självklart att dela ut hårda klappar i form av olika litterära verk! Så håll till godo.


Denna bok tillägnar jag utan tvekan och med varm hand Växjö Lakers tränare Jan Karlsson!
"Denna bok handlar om vardagskonflikter, de som är en naturlig del av tillvaron, djupa och ytliga, inbillade eller verkliga, och som livet ständigt förser oss med"

- Läs den väl och innerligt käre Janne så kanske även du blir en tillgång för din förening på en presskonferens! God Jul!
[Läs mer]

Till AIK:s ordförande Peter Mellkvist.
"Ett tiotal forskare, lärare och analytiker redovisar i denna, även för affärsfolk, media m.fl., utmärkta lärobok för högskolan i elva kapitel sina analyser av Sovjetunionens sammanbrott och Rysslands framväxt..."

- Bloggen uppmanar Peter att sätta sig i favoritfåtöljen och grundligt läsa denna bok för att på så sätt komma till en djupare insikt i de villkor som kan komma att gälla för AIK i en nära framtid. God Jul!
[Läs mer]

 
 
Till Leksands IF:s alla ledare! En bok som hjälper till att ta det avgörande steget mot ett hägrande mål!
"Metoden kan tillämpas oavsett vad man gör eller vilken befattning man har, för korta projekt eller långsiktiga visioner, såväl i yrkeslivet som privat"
- Läs och ta lärdom. God Jul!
[Läs mer]
 

1 kommentar: