19 december 2009

Hur mår klubben #1


Omskakad, febrig, matt men inte - döende!


Bloggen har allt mer börjat fundera över hur vår kära föreningen mår - egentligen! Frågeställningen känns väldigt aktuell då en annan svartgul förening just nu har stora bekymmer. Man kan anta att det sitter många supportrar runt om i landet och fnittrar förtjust över detta faktum. Tycker att "det är rätt åt dem" och att " 08:orna för skylla sig själva" - typ!

Det är ur det perspektivet som denna blogg skall försöka lägga ut texten och dela med sig av sina tankar. Är vi så mycket bättre rustade än andra föreningar. Är vi själva osårbara för den ekonomiska nedgång som trots allt fortfarande präglar vår vardag. Behöver inte vi ens tänka tanken att " det kan även hända oss"?

Det första denna blogg måste erkänna är att den lider av stor okunskap i sakförhållandet. Jag har med andra ord inga kontakter med personer som kan verifiera eller klargöra vad som gäller. Av den anledningen tänker bloggen försöka sig på lite hederlig journalistik. Det finns trots allt ett antal kontaktpersoner i Västerås IK som sitter inne med en del svar. Det blir med andra ord till att skicka brev med några frågeställningar och invänta deras svar.

Genom den utomordentligt duktiga Gurkburksskribenten Mikael Norén har vi fått ta del av föreningens tankar kring de uteblivna sportsliga framgångarna. Denna blogg ska därför försöka sig på konststycket att bena ut föreningens ekonomiska status, nu och inför framtiden, på något sätt.

Så får det bli...

2 kommentarer:

  1. Det blir inte lätt att få någon att säga hur det egentligen står till med klubbens finanser men lycka till:)

    SvaraRadera
  2. Topp tre. Så är det. Topp tre ska vi. Punkt. Vi ligger där vi ligger men... topp tre är det sagt, topp tre ska det bli. Lyckas vi inte har Cajander bara ett alternativ - att avgå.

    SvaraRadera