8 december 2009

Kort och gott!

AIK vinner igen och igen. Roger Melons pojkar har hittat formen. Trots att viktiga kuggar är borta börjar gnaget hitta stilen igen. Tänk att Rickard Gynge blivit deras främsta poängsamlare. En märklig utveckling på pojken som aldrig fick något vettigt gjort under sin tid i gulsvart. Har någon sagt det förut - AIK har en bra målvakt!

Såg matchen via streaming och slogs av en insikt. Malmö är inte bra nu! Inte bra alls. De hade inga verktyg alls för att överlista AIK. Ingen fart, ingen finess, ingenting. Såg trött och segt ut på många händer. Har de gjort sitt nu? Har Babyboomen ebbat ut en gång för alltid?

---

Örebro har det tungt men idag kom en efterlängtad seger i derbyt mot Bofors. Den segern unnade jag dem verkligen. Surt för alla Kalleskogabor som tog ut denna seger långt i förväg. Bra jobbat Kexen och hoppas ni klarar er kvar nu.

---

Oskarshamn med nye tränaren Lennie Eriksson har två raka vinster! Jädra tur vi han möta dem innan han kom in i gänget. Kanske börjar även IKO ställa till det för oss andra. Kan bli en ruskigt jobbig serie fortsättnigsvis för alla lag. Finns det några säkra segrar för något lag längre?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar