1 december 2009

Tomtetider..




Det finns dagar och så finns det dagar. Idag är en typisk sådan dag för denna blogg. Funderar och tänker men kommer inte på något som känns särskilt angeläget att berätta om.

* Tommy Salo går från IKO men det var ingen högoddsare utan ganska väntat. Det är inte lätt att koka soppa på en spik! Tänk, det var inte många säsonger sedan som denna klubb var med och slogs om en plats till ES. Blir IKO nästa Nyköping. Den klubben har verkligen hamnat på dekis. För övrigt har Mariestad det kämpigt i division ett. För att inte tala om Nybro. Det är tufft att ramla ned en division.

* Leksand lånar in spelare från FBK men vem orkar kommentera! Låt dem hållas. De har skador på spelare och väljer denna utväg. Man undrar hur bra Leksand kan bli med en frisk trupp. Märkligt mycket skador de drabbas av?

* AIK fortsätter att spana mot Öster och drömmer om rubel. Hörde av en "säker källa" att AIK:s ordförande hade skrivit i matchprogrammet till AIK: s senaste hemmamatch. Självklart nämnde han klubbens planer på KHL. Det som var lite intressant var hur han avslutade sitt inlägg: AIK - för stort för Sverige! Det var värst. Nu har jag inte sett programmet själv men formuleringen var åt det hållet - typ!

* Match i morgon mot ovan nämnda IKO. Usch! Det kommer bli en ny rysare. IKO kommer säkert spela för heder och samvete och gå för fulla muggar. Bara att hoppas att Jensa äntligen får göra en helgjuten insats samt att våra anfallare gör MÅL! Då blire bra - typ!

* För övrigt var det länge sedan man "tomtade" för sina barn. Lite saknar man det. Det var lite roligt att skrämma slag på de små om jularna. Kanske man kan fuska lite och spontantomta. Ta på sig dräkten och masken och ringa på hos grannen? Skall fundera på det. Om inte annat kanske man får sig en sup...

* Och, ja, den där Liza fortsätter att gissla oss med sitt tippande! Dags nu för Gurkor att sätta ordentligt P för denna framfart. Denna omgång förväntar jag mig att det är massor av gurkor som dominerar. Det finns några USB-minnen kvar till ensam vinnare.

*Och, ja! Jag har sett den där dåren i NHL som klappade till sin egen målvakt med klubban så att örat höll på att lossna - bokstavligen. Finns på YOUtub för den som orkar leta:)


1 kommentar: