2 december 2009

Det piper i örat!





Jo, det är sant! Ett mystiskt pipande ljud. Tinitus? Eller också är det grannen som duschar! Obehagligt ljud som ligger i bakgrunden och distraherar. Försöker med olika trix att kontrollera om det är mig det är fel på. Ja ja. Nu slutade det igen. Skumt!

Till kvällens drabbning mot IKO. Vad kan man säga. Då man inte sett matchen kan man inte säga mycket alls. Jo, bra som faen! Det kan man kosta på sig att säga. Tänk att våra två bästa offensiva pjäser, Larven och Loppan saknas, men ändå lyckas vi göra fem(5) mål - på bortaplan. Tjossan. Liket lever. Underbart!

- Bannat också! Nu kom det därna skumma ljudet igen. Irriterande som en fluga runt trumpeten en midsommarafton - typ!

Kollar in lite stats från matchen:
Periodsiffror: (0-1) (1-2)  (1-2) Stabilt!
Skott: 26 - 23 Effektivt skytte!
Räddningsprocent (Jensa Holmström)  92,3 Lysande!

Leetma gör mål och får assist? - Kors i arslet som gumman sade när hon satte sig på lien!

I övrigt:
Örebro vann mot Borås:  - Onödigt tycker denna blogg..
AIK torskade i OT mot Mora:   - Rätt kul tycker jag (KHL nästa?)
MIF slog Sundsvall:  - Gäsp!
Leksand mosade Mopedgänget. - Prestberg fyra (4) mål? Har svininfluensavaccinet slagit slint på karl´n?

Mest pinsamma 1:
Golden Hill stänger sitt forum för andra lags supportrar efter förlust! (Berlinmuren - öststatstakter - KHL?)

Mest pinsamma 2:
Trots en svag insats av AIK:s spelare som borgade för att man tappade matchen finns det supportrar till denna anrika föreningen som påstår att domaren hade del i denna förlust! Men hallå! Både jag och alla andra som såg matchen tyckte domaren var klockren! Han missade en(1) förseelse på hela matchen men i övrigt bidrog han till att matchen flöt mycket bra! En Zebra är en Zebra oavsett hur ränderna ser ut....

- Mer häcklande när vi ändå har den byxan på:

Bofors, Bofors nu har Raset börjat. Härligt! Nu tar det inte många omgångar innan vi är ifatt. Tror till och med Örebro kommer ånga förbi lilla Bofors vad det lider.

Så! Det får räcka med häcklandet:)

Till sist vill jag rikta ett varmt tack till en AIK-supporter som ringer till undertecknad efter AIK:s matcher och alltid ger en korrekt beskrivning av vad som hänt. Inga undanflykter. Inget gnäll. Bara rakt på sak. Han tyckte Mora vann välfärtjänt och att AIK hade sig själva att skylla. - Så skall det låta - banne mig:)

Nu tar vi Almtuna!

Undrar om inte mitt extra häcklande denna gång till stor del beror  på det underliga surrandet? För övrigt har det försvunnit nu...

Go`natt!

Edit: Golden Hill har öppnat sina dörrar igen. Bravo! Men man undrar varför de stänger...
a
a

2 kommentarer:

  1. 9 poäng upp till PO nu och sammanlagt 90 poäng kvar att spela om. Kollar man på det ur det perspektivet är det långt ifrån någon omöjlighet om ni kommer in i ett stim!

    SvaraRadera
  2. Jodu! Jag väntar med att ställa allt för stora förhoppningar tills vi spelat mot AIS på fredag. Tar vi poäng eller vinner där - jag då kanske man törs börja tro på detta gäng igen:)

    SvaraRadera