12 oktober 2009

Kort och gott!


Golden Hill?

Anrika(!) Golden Hill kan efter AIK:s förlust mot Växjö mest liknas vid Gnäll Högt! Förstår inte riktigt vad de tjafsar om. Allvarligt talat, har de goda gnagarna inte större självinsikt än att de förträngt risken för en och annan förlust i årets allsvenska? Gårdagens förlust var den första denna säsong i allsvenskan! Det är till att ha överdrivna förväntningar på sitt eget lags förmåga, eller, dålig insikt i andra lags styrkor.

När vi gurkor "gick i taket" i Gurkburken för någon omgång sedan var det en naturlig reaktion på en längre tids bristfälligt spel av gulsvart. Men inte ens då var vi lika snarstuckna som nu många gnagare. Nu ropas till och med på Rogen Melins avgång?
- Tålamod är en stor bristvara hos alla supportrar...

Bloggen sitter och funderar hur den skall ta sig an Örebromatchen. Skall det häcklas och hånas? Bloggen kom till insikten att det bästa är total ignorans! Det svider mer.
- Örebro!, va?, Vem är det?

Björklöven! Vad säger man? Den minnesgode kommer säkert ihåg att denna blogg listade tänkta lag som skulle få problem i årets allsvenska redan tidigt i höstas. Där pekades tre lag ut:  Oskarshamn, Sundsvall och Löven! Och hur har det blivit?
- Min ödmjukhet förbjuder mig att säga "vad var det jag sa!!


1 kommentar:

  1. Det märks ganska ofta att AIK - fansen består av ett gäng finniga tonåringar :) De har mycket "testro" i sig...speciellt de på GH

    SvaraRadera