30 oktober 2009

Myten eller Borken!


En man för oss?
Illustration: GurkOlle

I Gurkburken spekuleras det numera friskt huruvida vi kommer att få en tränare eller ej! Man kan ana lurigheter och konstifikationer i busken om man är lagd åt det hållet. Finns det något mer spännande än konspirationer? Nej, tänkte väl det! Bloggen drar sig inte för att komma med egna påstående och synpukter. Som vanligt helt grundlösa och totalt utan substans.

Bloggen är inte dum. Den har sina stunder av klarsynthet, även om det är försvinnande sällan, och då kan sanningen skönjas. Det är nämligen så att Leif Rohlin har bestämt sig. Ja, just det! Det blir en Boork i båset. Hur kan man annars tolka det han säger! Tänk på hur de sa om Ivarsson: "Vi är ingen förening som sparkar tränare" och knappt var detta uttalande publicerat i lokaltidningen innan, ja just det, man sparkade Ivarsson!

Utifrån det kan vi dra den enkla slutsatsen att "JA" är lika med "NEJ" och "ALDRIG" är detsammma som "IBLAND"! På frågan om Boork är aktuell svarade Leif Rohlin - Nej! Det innebär med andra ord "JA", alternativt "ALDRIG" eller också "IBLAND"!

Det finns i och för sig möjligheten att Curre Lundmark kliver över sargen och blir den som bestämmer. Enligt rykten har "gubben" setts på is inne i ABB Arena! Man får hoppas att ingen ger honom en klubba. Någon måtta får det vara även på en mentor!

3 kommentarer:

  1. Kära bloggen!
    En Bork, är ju ungefär lika bra som att flyta omkring i Atlanten på en kork.
    Får man välja!
    Så är ju en kork bättre än ingenting, när är man flyter omkring på en Atlant!
    Men den som tillsätter honom är nog tyvärr en klant.
    Som ett sista desperat försök, har ju just denne man omtalats som ett First Aid, men är nog ungefär lika effektiv som ett plåster på en kapad arm.
    Nä då tror jag nog att den man som startade denna blogg, skulle få laget att flyta som en kogg. Ty här finns ju både finess och fantasi, och en som lägger sin själ där uti.

    SvaraRadera
  2. Inge Bärs//

    Ha ha! Har du druckit för mycket Bärs nu igen - Inge:)

    SvaraRadera
  3. Och en eller två Whiskey men jag står för vad jag säger ändå!
    Från Fyllon och barn får man ju höra sanningen!

    SvaraRadera