13 oktober 2009

Snurrig omgång...Hockeyallsvenskan är precis så rolig som jag hade hoppats att den skulle bli. Kanske vi på ett bättre sätt kan värdera vårt eget lags insatser när vi nu ser hur andra lag faller på tuvor från höger till vänster! I denna omgång var det bara Leksand som gjorde sin plikt mot Malmö.

AIK ser ut att vara på väg ned i en tidig formsvacka. Fjärde matchen i rad nu med lite vacklande spel och nu tar de inte ens poäng fast de spelar dåligt. Borås ska ha all heder för sin insats. Kul tycker bloggen och skickar en liten kärleksfull pungspark till vissa skribenter på Golden Hill som för ett par omgångar sedan ondgjorde sig över att "de andra lagen var för dåliga" för att det skulle bli intressant i årets serie!

Almtuna vacklar. Härligt tycker en skadeglad Gurka! De kan gärna få lite huvudbry. Kan det vara så att deras spelstil inte längre överraskar de andra lagen. Alla har lärt sig hur man bemöter AIS. Kul att Löven fick med sig några pinnar hem till mörka Norrland. Kanske Eloranta överlever några omgångar till som tränare?

Växjö torskar mot storsatsande Sundsvall! He he! Kan inte låta bli att le en smula. Är det inte typiskt detta med lagidrott. Ett lag, som Växjö, tar två fina skalper via segrar mot  Mora och AIK för att sedan falla igenom totalt och stortorska mot ett uddlöst Sundsvall! Gissar att Sur-Janne hade mycket att säga efter matchen. Kanske det var Zebrornas fel - som vanligt?

Västerås kommer visa mot Troja hur man bär sig åt för att avfärda ett av alla dessa "kölag" som finns i serien! Säger bara det:
- Se och lär AIK: are och Sur-Janne:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar