25 oktober 2009

PINSAMT AIK!


Berlinmuren revs 9 november 1989


Namn: Redaktionen (Gäst IP:)
Sänt: 2009-10-25 19:22

Viktig info:

Nu är forumet stängt för motståndarlagssupportrar. Det är således enbart AIK-supportar som kan skriva inlägg i GH-forumet.


Ett ishockeylag i disharmoni, en ekonomi i gungning, en publiktillströmning som sviktar samt supportrar som lever kvar med minnesbilder från "det glada 80-talet" då AIK senast bärgade sportsliga framgångar! Ibland kan längtan efter det ouppnåeliga ta sig märkliga proportioner. Självklart är det inte lätt för anhängare till en förening, med stolta anor, att bevittna hur "bondelag" runt om i landet kaxigt sätter sig på tvären genom sina återkommande käppar i hjulet på AIK:s tänkta triumfärd mot Eliten!

Bloggen har av och till, med stor glädje, deltagit med inlägg på Golden Hill. Till en början kände man sig varmt välkommen och hamnade ofta i trevliga "dispyter" med kunniga gnagare. De kastades lite "skit" men det fanns en ömsesidig respekt mellan gnagare och besökare. Men så hände något! In på scenen, i Golden Hill, smög sig ett antal skribenter som ständigt omnämnde "icke gnagare" för alla möjliga tillmälen! "Bönder", "Bögar", "Dildobönder", var omnämnanden av besökande supportrar som blev med tiden legio. Trots detta skulle självklart ALLA besökare hörsamma de regler som gällde i Golden Hill! Som exempel fick man ALDRIG skriva AIK med små bokstäver!

Det gick däremot utmärkt för alla AIK:are att benämna besökande med valfritt nedsättande namn! Med tiden blev det oerhört tröttsamt att ens läsa inlägg  på Golden Hill då de oftast genomsyrades av ett respektlöst förhållingssätt mot alla besökande! Detta såg jag som mycket ledsamt då det tidigare ALLTID var ett stort nöje att ta del av många kloka inlägg av GH:s skribenter!

Att stänga Golden Hill ser jag som en seger för segreationen och de "mörka krafter" som vill bibehålla motsättningarna mellan dom och oss! Mellan storstaden och "bönderna"!


2 kommentarer:

  1. Skoskavf från Masugnen som välkomnar motståndarsupportrar :)25 oktober 2009 kl. 20:24

    Fega råttor, kan man säga något annat ;)

    SvaraRadera
  2. Ja Skoskavf det må vara möjligt att vi är fega. Men om du tog och läxade upp några av dina egna i stället för det är faktiskt därför vissa har tröttnat fullständigt. Att håna, ha dispyter etc etc är helt okej. Men att gång på gång inte skriva något annat än .. uh vad dåliga publiksffror.. oh uh hur gör ni med ekonomin.. när sådant går för långt och ingen reagerar än mindre saxen då går det tyvärr som det gör. Ni är inte ett dugg bättre på att uppföra er på andra forum än något annat lag, vilket förövrigt gäller det flesta lag supportrar. Däremot så finns det massvis med bra supportrar också, men dom ser väl inte du för allt vatten i Siljan månne. Din syn på oss AIK:are är inte ett dugg bättre än vissas syn på er. Så var är skillnaden?

    SvaraRadera