13 oktober 2009

Apropå Leksand...igen! (repris)

Stig "Senan" Bergström!

(Hittade ett gammalt inlägg från 2009. Bjuder på detta)

Bloggen har äntligen fått sitt efterlängtade scoop! Sent ikväll blev det känt, av en ren slump, att Leksand förstärker sitt lag ytterligare inför premiären mot Västerås den 16:e i ABB Arena. Leksands sportchef, Patrik Kjellberg, låter meddela att skadesituationen tvingade fram denna sista värvning:
- Vi vågade inte åka till Västerås med en sådan tunn backbesättning, säger Kjellberg!

På frågan om inte 64:årige Stig "Senan" Bergström är en aningen åldersstigen svarade Kjellberg:
- Tycker inte man skall stirra sig blind på åldern! Det finns andra saker som är viktiga. Eftersom vi redan har många äldre spelare i laget ansåg vi att det behövdes inte bara en "pappa" utan mer en "farfar" som kan vägleda de äldre!

Enligt anonyma källor från bygden besitter Stig "Senan" Bergström unika ledarskaper som kan komma Leksands spelartrupp till godo:
- Han är dessutom en jävel på att lira munspel och spela på läpp!

Det senare kan visa sig vara en mycket god egenskap då Leksands mannar med största sannolikhet förlorar premiärmatchen och det blir många "hängläppar" i bussen hem.


[OBS! Hela detta inlägg är ett falsarium och bygger endast på elaka och medvetet felaktiga fakta. Självklart har inte Leksands sportchef sagt något om denna affär!]

5 kommentarer:

  1. Ha,ha,ha,ha var det roligaste jag läst på länge.Men visst stämmer det in på Leksands värvningar

    SvaraRadera
  2. Eftersom bloggaren uppenbarligen inte har koll på Leksands trupp för övrigt utan fokuserar på de ´" gamla " så kan jag berätta att medelåldern i Leksands lag är det yngsta sedan vi ramlade ur es men fortsätt fokusera på Leksand du vi vinner ändå både på planen och läktaren. Hoppas också att nån av de gamla avgör, varför inte Rhodin. han skulle gå in i vilket lag som helst fortfarande! Det luktar avundsjuka, du skulle förmodligen jublat om han gått till VIK. Att göra en pudel kallas det!

    // Leksing i GBG

    SvaraRadera
  3. [OBS! Hela detta inlägg är ett falsarium och bygger endast på elaka och medvetet felaktiga fakta. Självklart har inte Leksands sportchef sagt något om denna affär!]

    Med andra ord behöver man inte hetsa upp sig! Detta kallas ironi, sarkasmen eller humor!

    SvaraRadera
  4. haha.. du är ju nästan elakare än mig. =)
    Snart smäller det. ÄNTLIGEN efter en sån lång försäsong!!

    Kör, bara kör!! =)

    SvaraRadera
  5. Alla vikare har liten gurka.

    SvaraRadera