1 oktober 2009

Kort och gott..

Troja - AIK 1 -3
Väntat, men oväntat tajt!

Leksand - Örebro 6 - 4
Väntat, men än mer oväntat tajt!

Sundsvall - Mora 2 - 1
Inte helt oväntat men inte förväntat! Mora är inte sååå bra i år - heller!

Växjö - Björklöven 4 - 3
Väntat och förväntat. Löven är rent ut sagt lövtunna nu!

Borås - Almtuna 3 - 1
Oväntat!

Bofors - Oskarshamn 2 - 1
Väntat men oväntat tajt!

Skall man summera denna omgång, och lägga till vår match som slutade 3 - 4 mot MIF, så visar  omgången ganska tydligt vad vi kan vänta oss denna säsong. Även om några lag vinner mer än andra så är det jämna matcher överlag i alla omgångar. Även de så kallade "sämre lagen" stretar emot bra i sina matcher. Det innebär att om vi skall börja vinna måste alla spelare vara på jobbet i varje byte, i varje match, i varje omgång! Det lag som tummar på "skitjobbet" kommer genast bli berövade på sina poäng. Det tycker Bloggen är kul. Så skall en serie vara!


Än så länge är  AIK, MIF, Leksand de lag som gjort "skitjobbet" bäst i varje match. Därefter Bofors och Växjö. Gemensamt för dessa lag är att de tagit sina poäng trots att spelet inte varit speciellt lysande. Det är tecken på bra lagmoral och styrka!

Nu är det bara att hoppas på lite "flyt" för våra gulsvarta hjältar så de får energi att fortsätta spela på samma sätt som hittills. Faktum är nämligen att gulsvart spelat riktigt bra stundtals men varit begåvade med en irriterande oförmåga att göra mål!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar