6 oktober 2009

VIK mot Dalarna igen...



Då var det dags igen..

Förra säsongen hade vi fasligt svårt att betvinga Mora. Det var oftast jämt skägg i våra möten. Vilket lag som egentligen var bäst är svårt att säga, men då vi gick till kvalserien men inte de, så drar jag den gurkiska slutsatsen att vi var bättre!

Ser man till denna säsong, så här långt, synes det som om vi fortfarande är bättre än Dalkarlarna. De har haft en tung start med en förlust mot Sundsvall(!) som den största minusposten. Mora är ett lag som man inte blir riktigt klok på. Skall man ta dem på allvar? Detta lille-putt-lag som ständigt kämpar i Leksands skugga. Visserligen har Mora en ärorik historia men i ärlighetens namn har de största framgångarna nåtts i de lägre divsionerna.

Som "allvetande" i ämnet Västerås Ishockey vet man inte vilket ben man ska stå på inför denna match. De träningsmatcher vi spelade mot Mora tidigare i höst är intet värda nu. Ärligt talat har jag inte den blekaste aning om hur det kan tänkas gå. Bloggen är dock en obotlig naivist och dristar sig till att tro på en urladdning av hemmalaget.

Tipset blir därför att vi vinner med 6 - 1!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar