27 oktober 2009

Så har skall vi göra - målvakterna #6


Illustration: GurkOlle

Här har vi den stora stötestenen i dagens trupp! Hur skall vi, eller någon, få igång målvaktsspelet! Kommer våra nuvarande målvakter någonsin hitta formen? Som jag redan skrivit i tidigare inlägg om spelartruppen så har varken Jensa eller Johan bjudit på bra målvaktsspel. Bloggens antagande är att klubbledningen med alla medel, redan nu,  arbetar för att hitta en målis som kan täppa till. Bloggen kommer därför inte bli ett dugg förvånad om vi inom kort får se en ny "spade" i den gulsvarta dressen.

Kanske vill man vänta tills en ny tränare anländer innan detta beslut fattas. En sak är i alla fall solklar: - Vi måste få stopp på "bjudningarna"!  

Personligen hyser jag fortfarande en naiv förhoppning om att Johan "Tarras" Thalberg skall hitta sitt spel, men, det måste komma tillbaka redan mot Borås! Fixar han det tro?


"Tarras"
Illustration: GurkOlle


2 kommentarer:

  1. Måste bara kommentera bilderna. Mycket fina och framförallt väldigt passande i sammanhanget. Hela bloggen lyfter med hjälp av dessa illustrationer. Tycker jag...

    SvaraRadera
  2. Tack för det Boris! Saken är bara den att man måste ha "tiden" att göra de små bilderna. Men faktum är att jag nu "bestämt mig" för att försöka illustrera mera:)

    SvaraRadera