29 oktober 2009

Svin och svinigt!



Grisdoktor?
Illustration: GurkOlle


Aftonbladet går i taket i dagens nummer! Skam på torra land! Jämmer och elände! Fusk och skandal - basunerar de ut. Varför, kan man undra?  Jo, ser ni, det handlar om att ett icke obekant lag på  landet har "låtit sina stjärnor gå före i kön" - typ! Jaha, undrar denna blogg och väntar på poängen i artikeln. Den kommer aldrig, tyvärr. Vet inte Aftonbladet att detta förekommer jämt och ständigt att vissa går före  i köer. Om inte så måste det vara ett brutalt uppvaknande för Aftonbladets samhällsbevakande journalister! Mig veterligen har alltid idrottsmän på elitnivå gått före i alla vårdköer!

Skall man då instämma i denna "massiva" kritik av läkarens agerande? Inte då. Han har bara gjort sitt jobb. Som Galten i stian har han bara sett till att skydda sina suggor och kultingar. Det är bra gjort tycker bloggen och applåderar en man som står med klövarna i backen.  Dessutom passar denna vaccinering som hand i handske på laget som numera har givit grishockeyn ett nytt ansikte:)


2 kommentarer:

  1. Haha! Mycket skön bild på den lika sköne Ronny! Din blogg har höjt sig ytterliggare med den nya rikt illustrerade stilen!

    SvaraRadera
  2. Sa jag klockrent!

    SvaraRadera