13 december 2012

Sega gubbar och seg Berglund...

Såg matchen mellan Ryssland och Tre Kronor idag. Det var en match det. Till en början hängde våra kronor bra med. Men bara till en början. När väl de ryska lirarna fick lite mer is till förfogande small det raskt och ofta i den egna buren. Då såg våra kronor devalverade ut. Mera "ören" än "kronor" om man säger så. Några få spelare visade i alla fall lite attityd och levererade. En av dem var BIK Karlskogas Markus Johansson. Inte visste jag att han var så bra! Rask på rören och fin teknik. 

Värre var det då med vår egen Patrik "Bulan" Berglund. Han såg inte direkt rapp ut. Snarare orapp. Tung, rent av. Lite skillnad att snurra runt i Trojas anfallszon, typ. Nu hade inte många spelare i Tre Kronor ångan upp så vi får vänta med att sätta betyg på hans insats. Det ska spelas två matcher till. Kanske han hinner anpassa sig och komma mer in i spelet till dessa matcher. Nu var han absolut inte dålig men lite mer hade man velat se från Patriks klubba.

Att förlora mot detta Ryssland bestående av idel ädel hockeyadel är inte mycket att säga om. Speciellt då vi själva ställer upp med nya spelare till varje turnering. Det blir inte mycket tid till att spela ihop formationer, om man säger så. För övrigt visste jag inte vem som stod i mål idag för Tre Kronor. Anders Lindbäck! Var kommer han ifrån? För mig totalt obekant. Se där ett tecken på att det är väldigt stor omsättning av spelare under dessa träningsturneringar.

Men som sagt, herrejösses vilka spelare de har, Ryssland!

Till sist noterar jag återigen att det är alldeles förskräckligt så isarna ser ut i Ryssland. Snacka om att kapitalismen gjort sitt intåg på fullaste allvar. I det närmaste all is i rinken var täckt av reklam. Ser kort sagt för jävligt ut...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar