12 december 2012

Inlagd..

Med Patrik Berglund!


Lite så känner man sig just nu. Inlagd. Att ett uppehåll i seriespelet kan ge en sådan känsla av saknad och tomhet. Vad ska man nu gå och oroa sig för istället? Hur ska man nu få utlopp för sin ångest? Vad kan få mig att lida de kommande dagarna? Därför känner jag mig inlagd. Som inlagd på ålderdomshemmet efter lång och trogen samhällstjänst. Avpolleterad, undangömd, och snart bortglömd. Eller som den sista skivan inlagd gurka, bortglömd och undanställd längst in i skafferiet, omsluten av en grumlig bottensats utspädd ättika. 

Kanske kan några landskamper med Patrik "Bulan" Berglund stilla lite av saknaden och döva den påtagliga abstinensen. Men Tre Kronor i all ära, det kan inte mäta sig med en riktig match i ABB Arena. En landslagsturnering av många under säsong där blivande stjärnor skall prövas. Omsättningen på spelare under en säsong, i Tre Kronor, är numera så omfattande att man har svårt att hänga med. En samling duktiga, men ack så anonyma spelare, som får några byten i rampljuset för att sedan raskt glömmas bort. Nej, det är ingen adrenalinhöjdare att följa Tre Kronor om det inte vankas allvar i form av VM eller OS. Men denna gång ska det blir roligt att följa Västerås bidrag i form av "Bulan". Kan han göra ett större avtryck än vad "Mickis" lyckades med senast?

- För övrigt tycker jag domarna får orättmätigt mycket skit för sina insatser!


1 kommentar:

  1. Ja, jag kan hålla med att det är lite av väntans tid tills nästa match nu. Min snart 6-årige son som inte spelar hockey organiserat utan bara är ute på rinken med mig utnyttjar tiden till att ändra nummer på sin VIK-matchtröja för tredje gången. Efter matchen mot Troja är det nummer 9 som gäller. I början av förra året var det nr 14 som mot slutet av säsongen skulle ändras till 71. Som tur är har jag en engagerad sambo som kan sprätta och sy.

    SvaraRadera