14 december 2012

Häradsbetäckare till Örebro?


Häradsbetäckare


Så är det ett faktum. Stefan Gråhns vidare öden och äventyr fortsätter nu i Örebro. Med sig i bagaget har han en historik som är lite annorlunda. Tydligen har han svårt att hålla reda på var han placerar sin klubba. Enligt illasinnade rykten har han inte alltid sin klubba på rätt plats. Som bekant fick den gode Gråhns avsluta sin sejour i Oskarshamn efter endast 22 omgångar säsongen 2010-11. Trots att det inte ens var juletid när kontraktet bröts hade han tydligen redan hunnit med att doppa i fel gryta, typ!

Att Stefan Gråhns nu bryter med Almtuna bottnar dock i andra orsaker. Dels har han inte presterat som förväntat på isen men framför allt har han gjort kraftfulla uttalanden i media där han på ett konkret sätt torgfört sin åsikt om domarkårens kompetens eller snarast brist på kompetens. Men vi som gillar att söka djupare bottnar och orsaker misstänker givetvis att han återigen placerat sin beryktade klubba i fel ställ!

- Bäva månde alla damer i Örebro med omnejd!

Över tid har det förekommit massor av rykten om spelare som haft svårt att hålla sig i rätt bås. Ibland har frestelserna blivit allt för stora och fel huvud har fattat beslut. Konsekvenserna av dessa felbeslut har  ofta tvingat spelare, eller ledare, till hastiga uppbrott. Rubriceringen brukar normalt vara att spelaren väljer att bryta kontraktet pga sociala skäl och därmed jämt. För den som vill går det alldeles utmärkt att själv Goggla och ta del av alla snaskiga rykten.
3 kommentarer:

 1. Har alltid gillat dig för roliga och trevliga artiklar. Men detta vara väldigt LÅGT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur lågt? Jag har valt att markera att allt jag skriver är baserat på rykten. Rykten som cirkulerat länge. Det enda jag gjort i mitt inlägg är att jag spekulerat i dessa rykten. Om jag velat vara riktigt "låg" hade jag valt att länka till olika forum där det definitivt finns mer än rykten att ta del av om många nutida idrottsmän..

   Men så låg är jag inte..

   Radera
 2. Gråhns var väl i fel bås och rotade förra säsongen också? Tyvärr för honom möttes han bara av en enorm stake i form av Viktor Mårtensson:)

  Tack för ett väldigt läsvärt inlägg, fick mig ett par goda skratt så här på fredagskvällen:)

  // Maazive ( Som bor i Jönköping på tal om vad du skrev i ett annat inlägg )

  SvaraRadera