8 mars 2012

Rögle nästa - igen.

Detta vill bloggen se mot Rögle på fredag..

- Nu jävlars är det Krig! Nu är det dags att börja boxas. Släng bort handväskorna, knogjärn fram, tandskydd på,  in i skiten och puckla på! 

Viktor Mårtensson!
Här kommer en uppmaning: -Sluta lira finhockey nu. Åter till det du behärskar bäst. Puckla på! Du är ingen "lirare". Du är en Krigare. Se nu till att smälla på ordentligt. Inga fingrar emellan. Det må kosta en och annan utvisning men det är det värt.

Andreas Lindh!
Här kommer en uppmaning: - Släpp inte en jävel över bron. Du vet vad som gick fel senast. Rögle fick vinna på tok för många dueller längs kortsargen i vår egen zon. Det får inte upprepas. Ta till alla medel. Stoppa de grönvita jävlarna! Det ska göra ONT att vara i vår zon!

Till övriga spelare!
- Sluta vika undan vid sarger och framför mål. Ända in i kaklet ska det vara. Det enda som duger. Sluta svänga runt nere i hörnen. Värdelöst. Lägg alla puckar mot mål och GÅ PÅ MÅL

I morgondagens match gäller bara en sak. Överlevnad. Det kommer ingen morgondag om ni missar denna chans. Nu förväntar sig jag, och alla tusenden på läktarna, att ni går in och visar ett jävlaranamma som aldrig tidigare skådats i ABB Arena!

Ni kan - bara ni vill!

Kör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar