18 mars 2012

Match på onsdag - VIK J20

Härligt att säsongen kan förlängas en aning. Våra duktiga J20-juniorer slog ut storfavoriterna Skellefteå med 2-1 i matcher i åttondelsfinalen. Nu väntar en spännande match i ABB Arena på onsdag. Kvartsfinal. Mot vilka vet jag ännu inte. Vi får invänta en lottning.

----

"Motståndare i kvarten? Det avgörs först på måndag. Lottningsmötet är klockan 11.00 då. Klara att välja är HV71, Linköping och Rögle. Vinner Modo den tredje avgörande mot Timrå imorgon så är det dom som väljer mellan HV71 och Linköping. Vinner Timrå den så är det Södertälje som får hemmafördelen i kvarten.


Tror inget lag vill välja Västerås där. De har fått ner Marcus Kinisjärvi och William Karlsson i laget nu och slog imponerande nog ut Skellefteå. Klart är redan nu att tre av sex lag från fortsättnings-serien har gått vidare. Klart intressant. På måndag vet vi hur det ser ut mer"
Källa: MrMadhawk

-----

"Västerås hade ju en fantastisk målvakt i Mattias Söderqvist. Samtidigt känns en spelare som forwarden William Karlsson mycket intressant för framtiden. Helt klart en blivande elitseriespelare och jag kan tänka mig att AIK:s sportchef Lars Johansson var imponerad av vad han såg"
Källa: Norran om matchen

Alla till hallen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar