22 mars 2012

Kvalserien #4En strumpa gick sönder och sticka i tummen. Se där ännu lite dramatiska händelser tagna direkt ur en bloggares vardag. Problemet med att en strumpa går sönder är ju att den andra per automatik går förlorad. Om man nu inte är så infernaliskt förutseende att man sparat alla andra strumpor som blivit över i ett annat par där den ena gått sönder - typ. Logistik. Mycket av livet handlar om logistik. Att spara saker och lägga dem på en plats som man sedan genast glömmer. Som strumpor. Var lade jag nu den där strumpan som matchar strumpan som fortfarande är hel. Med tiden slutar man att försöka vara så logistisk och slänger helt enkelt både den trasiga, och  hela, strumpan till hundarna. Det tycker de är kul. Ja, inte strumporna utan hundarna. Och så påstår man att hundar har bra luktsinne?

Men det var inte Strumpa som gällde i dag. Även om det finns en Strumpa även inom ishockeyn. Men han är definitivt inte skadad, trasig, eller slängd till hundarna. Eller, det är han faktiskt. Leif "Strumpan" Strömberg fick lämna Malmö under säsongen som gick. Kastad till hundarna - typ!

Men nu ska jag försöka närma mig det jag tänkte skriva från allra först. Kvällens matcher i Kvalserien. Två sänds av VIAPLAY. Vilken ska man beställa? I och för sig har jag nu betalt ett månadsabonnemang så jag kan faktiskt se bägge - samtidigt! Multitasking på hög nivå! Insåg föresten att det programpaket jag köpte innehöll så mycket mer än det jag ville ha. Det blir gärna så när man inte läser det finstilta. Nu kan jag nämligen se hundratals TV-program. Program som jag inte ens visste fans och som jag inser att jag inte behöver veta att de finns. Men inte nog med det. Jag kan välja på hundratals filmer. Allt från "Hur man blötlägger masonit" till "Storbystade Amazoner i Mora". Värst vad det blev mycket nu, tänkte jag då!

Och nu har jag återigen glidit bort från mitt huvudspår. Precis som Leksand. Tänker på deras återtåg som alltid tycks hitta ett stickspår. 

Kvällens matcher:
Örebro - Djurgården 5-2
- Den ska jag se. Räknar kallt med att här kommer Närkingarnas första seger. Då vill jag vara med på tåget. Och får jag inte plats där går det lika bra på flaket!

Rögle -Timrå 1-6
- Usch! Två gnetgäng. Den vill jag inte se. Rögle får nu finna sig i att ständigt gå på pumpen. Kraften har nu sinat. 

Leksand - BIK Karlskoga 8-1
- Handbroms ur och full fart mot storseger. Tror faktiskt Leksand får en "ketchupeffekt" i kvällens match. Bofors har gjort det kanonbra så här långt men nu tar det abrupt slut. Soppatorsk i magnumformat!

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar