20 mars 2012

Gurburken

GurkGudaFläsket - en gurka att hålla i handen när det stormar...
Jag har länge hävdat att Gurburken är Svenska Fans trevligaste forum. Idag fick jag ett bevis för detta. En skribent, med många inlägg bakom sig, skrev följande:
-------

Namn: En Maazive Gurka 
Sänt: 2012-03-20 09:26


-Tänkte på det som Droze skrev om att han önskade nästan att VIK-spelarna stack ut på samma sätt som oss på Gurkburken. Därför presenterar jag nu följande line-up för VIK anno 12/13:

Tränare : Taktikern och filosofen. Kan ryta till när det behövs och ge laget beröm när de väl förtjänar det. Aktiv i båset under matcherna och en riktig pådrivare. Samtidigt är han erfaren och vet att en förlust inte är jordens undergång. Förespråkar fart och kreativitet. En Mats Waltin och Bert Robertsson i en person….GUUUUURKOLLE!!

Målvakten : Trygg, stabil sistapost. Inget passerar eller undgår honom. En kille hela laget litar på och även vänder sig till honom då det uppstår komplikationer och frågor. Våran egen Henrik Lundqvist…. DROOOOZE !!

Back : Våran egen Lidas. Varit med länge i gamet och håller alltid hög klass. Vassa skott, när han väl avfyrar dem. GURKGUUUUUDAFLÄÄÄÄSKET!

Back : Defensivt skicklig back, håller rent i våran egna zon och står upp för hela laget i vårt och torrt. I give you SAAAAXEN!!! ( eller saxarna för dem som vill )

Forward : En Per Ledin personifierad. Retar gallfeber på motståndarna och räds inte en fight. Oerhört nyttig lojal lagspelare med en käft som går i ett. Står alltid upp för sitt lag. GUURKLASSE!!!

Center : Klok 2-vägscenter som varit med länge. Kreativ med bra passningar. VIKTIIIIIGT!!!

Forward : Hatar att förlora, oerhört nyttig och spelar klokt utan att sticka ut på nåt sätt. Våran egna Peter Öberg. JIIIIIIIIILLHOMAN!!!

Placerad på läktaren : Spelar ofta utan tanke och många undrar va sjutton killen gör i laget överhuvudtaget. MAAAAAZIVE!!!

- Finns fler kedjor att komponera ihop för dem som vill;)

-------

Kunde banne mig inte skrivit det bättre själv: - Tack till  En Mazzive Gurka

1 kommentar:

  1. Ja, det finns ju en anledning till att man sitter på läktaren:)

    SvaraRadera