19 februari 2012

Dagens säkraste...Kan det bli annat än seger för Malmö i dagens match? Kan inte tro det. Örebro kommer åkandes ned med hela halva laget borta pga av mystiska omständigheter. Det ryktas om att Conny Strömberg får hoppa in och spela back(!) i dagens match. Kanske Peter Andersson tvingas in på isen. I boxplay. Skulle se ut det.

Nåja, är övertygad om att Örebros fortsatta uppladdning inför KS fortsätter i samma hjulspår. Det gäller tydligen att förlora så mycket som möjligt för att invagga sina kommande motståndare i någon form av falsk säkerhet. Sedan blixtra till och ta på sig värsta formtoppen. En ganska smart strategi kan man tycka.

Tror dock Malmö får slita rejält även om Örebro kommer med stort manfall i truppen. Ska man tippa så lutar det åt en uddamålsseger för Malmö. Låt oss säga 4-3. Det låter vettigt....

Uppdaterad:
Se där! Malmö vann med uddamålet, 2 - 1. Klasen blev matchvinnare med två mål. Båda i powerplay.
"- 38 sekunder in i förlängningen satte Klasen 2-1 och punkterade matchen, assisterad av Tim Heed och Dragan Umicevic" (länk)
Intrycket av Malmö kvarstår även efter denna match. I spelet fem mot fem är de rätt mediokra. Däremot är de duktiga i powerplay. Där har de rejäl spets. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar